2015. május 6., szerda

Pure by PIXIBOX - 2015. május


Már nagyon vártam a Pure by PIXIBOX soron következő kiadását, mert az előzővel is meg voltam elégedve. Abban is új kedvenceket fedeztem fel és ennél a kiadásnál is esélyes :) 
Ha valaki még nem ismeri: ez a Pixiboxnak egy olyan szépségdoboza amiben natúrkozmetikumok és esetleg természetes sminktermékek vannak. 


A doboz a szokásos karton, benne viszont nem egy újabb pixis dobozt találunk,  hanem egyből a raffiaszálak közé helyezett meglepetéseket. Megnyugtató, hogy még a csomagolásnál is környezettudatosak.



A doboz tartalma:

  • 0,33 palack Vöslauer ásványvíz + nyereményjáték kupon
  • Mádara arctisztító hab 150 ml, teljes kiszerelésű termék
  • Curaprox Ultrasoft fogkefe
  • Annamarie Börlind LL Regeneration nappali krém - utazó méret
  • Caonatur sampon száraz és töredezett hajra - 250 ml - teljes kiszerelés
  • Kell a púder - ásványi szemhéjpúder minta
  • Mádara próbaszett 3 minta
  • Mádara 10%-os kedvezménykupon ( de még mennyire, hogy fel lesz használva! )



Meglepi Vöslauer ásványvíz :)


Bevallom én még nem használtam ilyen ultrasoft fogkefét, de úgy hallom a Curaprox menő szájhigiénia terén, úgyhogy kipróbálom mindenképp - nem utolsósorban egy fogkefe mindig jól jön.


Az Annamarie Börlind márkát már régóta ismerem, megbízható natúrkozmetikumokat készítenek. ( Növényi eredetű hatóanyagokat és forrásvizet használnak a krémekbe, mesterséges színező és tartósítóanyagok, parabének, kőolajszármazékok nélkül ) Az utazó méretű nappali krém pedig több mint remek!


Azt hiszem sokan várták már hogy végre megérkezzenek hazánkba a Mádara termékek - legalábbis én már sok helyen olvastam, hallottam róluk mint magas minőségű organikus kozmetikumokról. ( Tiszta gyógynövény és virágkivonatok, olajok növényi színező és tartósítószerek. ) Úgy el fogom használni a 10% kuponomat a Naturalskin webáruházban mint a huzat!


Tudok azonosulni a száraz és töredezett hajjal ( ugye, Hajam? :) - úgyhogy ezt is mielőbb bevetem majd.  Az illata kellemes natúr szappanos, mandulamag és búzavirág kivonattal, parabének és mindenféle rémek nélkül. ( az összetevők listája megnyugtatóan rövid )


Ez most úgy néz ki mint egy csomag fahéj, de valójában a Kellapúder webáruház kis minta szemhéjpúdere ( szatén ásványi szemhéjpúder minta: Gladly ) A kipróbálás nem lesz egyszerű, de ecsettel megoldom, mindenképpen érdekel a minősége!


Végezetül a Mádara minták: egy hidratáló, egy szemápoló és egy színezett hidratáló - mondanom sem kell, alig várom, hogy kipróbálhassam őket.

Vélemény: Nekem ez a kiadás nagyon megérte, már önmagában a Mádara márka miatt is, hiszen minimum annyiba kerül ( sőt, drágább ) a teljes kiszerelésű termék mint a Pure pixidoboz házhozszállítással együtt...Nagyon szimpatikus, hogy több teljes kiszerelésű termék is volt a dobozban! Azt hiszem megint sikerült úgy összeállítani hogy a lehető leginkább megfeleljen az igényeknek, biztos vagyok benne hogy a legtöbb termék örömet fog okozni :) Ár/érték arányban meg ez most egyenesen verhetetlen! Szuper natúrkozmetikumok, a meglepetés ereje mint mindig, újdonságok felfedezése - mindez házhozszállítva és ez így együtt 4.490 Ft? Szerintem ez elég jó :)

2 megjegyzés:

  1. Én kiöntöttem egy kis zárható tégelybe a szemhéjpúdert (tudod, olyan műanyag dobozka, amiben csillámpor szokott lenni), Így könnyű vele bánni. Egyébként nekem ez az egy kifogásom volt a dobozzal/Kell a púder termékkel kapcsolatban. Kb. 5 Ft lett volna a tégely beszerzése és egyből igényesebb hatást kelt.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, ez jó ötlet, van is otthon valamim szerintem erre! Amúgy örülök neki, meg tényleg a szín is tetszik - csak egyből elképzeltem magam vele ahogy szerencsétlenkedek és az összes a padlón végzi :)))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...