2015. december 29., kedd

O'HERBAL Acorus Calamus erősítő spray gyenge hajra



Az Iparfümérián gyakran találok újdonságokat, most épp egy általam még nem ismert márkát fedeztem fel. Az O'Herbal gyógynövény kivonatos hajápolókat kínál rengeteg problémára. Ez a hajkondicionáló spray a gyenge és erőtlen hajnak segít a növekedésben.






Az Acorus Calamus - más néven orvosi kálmos - a kínai gyógyászatban régóta használt növény. A hajgyógyászatban elsősorban stimuláló hatása érvényesül, serkenti a hajnövekedést. Vitalizál és erőt ad a hajnak.




A kálmos gyökér kivonaton kívül fűrészpálma kivonatot is tartalmaz ami hajhullás ellen segít.




A megmosott nedves hajra kell fújni és gyengéden bemasszírozni. Várni kell egy kicsit hogy beszívódjon és utána folytatni a hajformázást. Az illata elég jellegzetes, gyógynövényes, de ez hajszárítás után már elillan. Bár az ismertető szerint az egész hajra alkalmas, én jobb szeretem csak a fejbőrbe masszírozni. 




A hajamra most szépségvitamint is szedek, és azzal kombinálva tényleg elég jó, úgy érzem kevésbé hullik a hajam fésüléskor, hajmosáskor stb. Erősebb nem lett tőle, de azt nem is vártam hogy megvastagítja a hajszálakat...Viszont elég gyorsan nő a hajam tőle, nyilván a gyógynövénykivonatok gyengéd bemasszírozása a fejbőrbe egészségesen stimulálja a hajhagymáimat. De naponta nem használom amúgy, csak hetente kétszer-háromszor, hajmosás után. Elsősorban kúraszerű használatra való.


Biztosan fogok még válogatni az O'Herbal termékei közül, legközelebb valamelyik gyógynövényes sampont szeretném kipróbálni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...