2020. július 13., hétfő

Lookfantastic Beauty Box - 2020. július




Most az a furcsa helyzet állt elő, hogy a júliusi Lookfantastic Beauty Box előbb megérkezett mint a júniusi. Ezt simán kihozták csomagként, viszont a júniusiról ezzel egyszerre kaptam egy értesítést mint amorf külföldi csomag, szóval majd be kell ugranom érte a postára. A kezdeti optimizmusom a szállítással kapcsolatban kicsit megingott :))

Most ismét azt érzem, hogy néha nincs könnyű dolguk egy-egy ilyen kiadás összeállításánál ha nem akarják ismételni magukat, olykor a tematika is kicsit erőltetett, persze engem úgyis inkább a termékek érdekelnek. Ennek a doboznak a mottója: "Glowing skin is always in" - emiatt azt gondolhatnánk, hogy csak bőrápolással kapcsolatos dolgok vannak benne.....de nem.





A júliusi Lookfantastic Beauty Box tartalma:

So Eco - Blush Brush sminkecset - teljes méret
Myvitamins - Hair, Skin and Nails multivitamin - 30 db
Mádara Deep Moisture Regenerating Night Cream -25 ml,utazó méret
Monuspa Lemon and Rose Infused Body Cream -100 ml, utazó méret
Thisworks - Morning Expert Hyaluronic Serum - 10 ml. deluxe minta
Sleek Matte Me folyékony rúzs - teljes méret





Pont éjjeli krémekkel szemeztem mostanában, szóval örültem, amikor megpillantottam ezt a Mádara regeneráló éjszakai krémet. A márkát már ismerem és megbízhatónak tartom, sőt, talán kettővel ezelőtt egy szemápoló is volt tőlük a beauty boxban. Elvileg minden bőrtípusra alkalmas, tele öregedésgátló növényi összetevőkkel, antioxidánsokkal. Van benne körömvirág és kamilla, jojoba és avokádóolaj, shea vaj, homoktövis, paradicsom és alga kivonat és kétféle hialuronsav. Alaposan hidratál és puhítja a bőrt valóban. A teljes kiszerelés 50 ml és annak az ára 35 euro, ez pedig 25 ml, tehát nekem ezzel már szinte meg is térült a doboz ára, hiszen szükségem volt rá, el tudom használni, örülök neki.




Valahogy engem már ezek a matt folyékony rúzsok egy beauty boxban nem hoznak annyira lázba, még az előző nyolc is megvan:) Ráadásul a színe is mindnek kb. hasonló. Ez a Sleek Matte me Bittersweet árnyalatban amúgy egészen kellemes, csak annyira szárít amennyire a többi hasonló rúzs és viszonylag tartós. Az eredeti ára 4 euro körül van.




A másik amiért nem repesek az örömtől, az ilyen multivitaminok jelenléte egy szépségdobozban, valahogy nem erre számítanék amikor kinyitok egyet. Viszont ez kellemes csalódás, mert a szokásosnak számító összetevőkön kívül, mint C és D-vitamin, biotin, cink, tartalmaz luteint és áfonya kivonatot is, ami viszont segít a szem egészségét megőrizni, valamint lenmagolaj is van benne.



Ez a Thisworks hialuron szérum elsőre nagyon jónak tűnt, a C-vitamin a harmadik, a hialuronsav a negyedik helyen van az összetevők között. A C-vitamint Ascorbyl Glucoside formában tartalmazza ami egy glükózzal kombinált változat ami stabilabb, gyorsan beszívódik és a tiszta C-vitaminnak szinte megegyező a hatása. Van benne még perzsa selyemakác kivonat mint antioxidáns és orvosi pemetefű mint gyulladáscsökkentő. Sajnos aztán az összetevőket olvasva később romlik a helyzet, mert mesterséges illatanyag, linalool és limonene is van benne, valószínűleg teljesen feleslegesen. Ezek mind potenciálisan irritálóak lehetnek és bár nekem nem érzékeny a bőröm, a homlokomon két piros folt jelentkezett is az első használat utáni napon. Szóval, hát, ez nem jött be. Ebből a teljes kiszerelés 30 ml és 42 euro, ez 10 ml. 




Szerencsére az előbbi fiaskót ez a mennyei testápoló jóvá is teszi. A Monuspa Rose&Lemon Body Cream rózsafa, citrom és narancsolajat, tengeri kollagént, A, E és B5 vitamint tartalmaz, kakaóvajjal. Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire kis egyszerű illat ennyire szenzációs lehet, leginkább a citromot érezni, de valahol ott van benne a rózsafa melengető aromája is, szóval nagyon kellemes! A krém pedig gazdag és tápláló, gyorsan beszívódik, luxus érzetet kelt. Nagyon bejön! A teljes kiszerelés 180 ml és 30 euro, ez pedig egy nagyvonalú 100 ml, ami remélem sokáig elég lesz.




A So Eco Blush Brush pedig egy jól használható kis sminkecset, szintetikus szálakkal, az ilyesmi mindig jól jön. Az ára 10 euro körül van.

Szerintem a Lookfantastic Beauty Box feliratkozás leginkább éves előfizetéssel éri meg, mert akkor 15.50 euro az ára és csak havonta vonják le, így tényleg nagyon kedvező áron juthatunk hozzá jó kis újdonságokhoz. A dobozban lévő termékek ára mindig meghaladja a doboz árát, sőt, néha jelentősen. Olykor tényleg elképesztően drága termékek deluxe mintái vagy utazó méretei vannak benne és igyekeznek mindig úgy összeválogatni, hogy a lehető legszélesebb közönségnek megfelelő legyen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...