2020. november 16., hétfő

Lookfantastic Beauty Box - 2020. November

 



Néha látom az összeszedettséget és koncepciót a Lookfantastic Beauty Boxban, de néha inkább úgy tűnik, hogy az elképzelés mindössze ennyi volt: "dobáljunk bele krémet, hajápolót meg valami sminkcuccot, meg még valamiket, aztán nevezzük el valahogy" - amitől nem lesz rosszabb vagy jobb, hiszen természetesen szuper dolgokat kapunk, csak néha kicsit erőltetettnek érzem a szlogen és belekerült termékek kapcsolódását. Én inkább úgy írnám körül ezt a mostanit, hogy jó kis hétköznapi dolgok vannak benne, amikre tényleg szinte mindenkinek szüksége van, plusz egy érthetetlen nyári kozmetikum és egy szintén nyárias színű körömlakk.


A novemberi Lookfantastic Beauty Box tartalma:

Philip Kingsley Pure Colour Frizz Fighting Gloss - 20 ml - utazó méret
ThisWorks Perfect Legs Skin Miracle - 30 ml - utazó méret
Polaar Ice Pure Micellar Water 50 ml - utazó méret
Naobay Detox Oxygen Light Cream 50 ml - teljes méret
Lord&Berry Glam Eye Pencil - mini
Nail.Inc körömlakk - teljes méret




Az egyik hasznos dolog ez a Philip Kingsley hajápoló. Ez egy hővédő és kisimító krém, elsősorban festett hajra való. A teljes kiszerelés 50 ml és 26 Font.



Ezt a terméket szeretem egyébként, de leginkább nyáron. A Thisworks  Perfect Legs Skin Miracle olyasmi mint egy alapozó a lábra, egy enyhén színezett szérum ami napcsókolta ragyogást ad. C és E vitaminnal, árnikával, shea vajjal és makadámia olajjal ápolja a lábakat, a bőr tökéletlenségeit elfedi és egységes színt nyújt. Egyébként ez egy szuper dolog, viszont leginkább nyáron tudom elképzelni, bár egész testre: így nyakra, vállakra, dekoltázsra is használható. Viszonylag drága amúgy, a teljes kiszerelés 120 ml és 38 Font.



A micellás víz szintén mindig hasznos, bár a Polaar termékek nekem eddig annyira nem nyerték el a tetszésemet. Algát és zöldtea kivonatot tartalmaz, viszont mesterséges illatanyagot is, ami felháborít, hát miért kell ez már egy micellás vízbe is?? Így hiába írják róla, hogy gyengéden ápolja az érzékeny bőrt, valójában nem. Én talán el tudom használni, de meg nem venném magamnak. Ráadásul ez sem olcsó, a teljes méret 200 ml és 17 Font. Én akkor már inkább maradok a jól bevált Biodermánál.



A Naobay krém láttán viszont felcsillant a szemem, már a csomagolása is gyönyörű és eddig jó tapasztalataim voltak a márkával. Ez a Detox Oxygen Light Cream gingko biloba, málna és zöldtea kivonatot tartalmaz, így antioxidánsokkal véd a környezeti hatások ellen. Nagyon kellemes, könnyű állaga van, gyorsan beszívódik. Ez teljes méret, 50 ml és az ára 16 Font körül van.


A Lord&Berry szemceruzákat kizárólag szépségdobozokból ismerem, gyakori vendég a Lookfantasticnál is, ez a kis mini bronzbarna színű, ami egyszerűen tökéletes! Az ára 9 Font körül van.


Kicsit furcsának találom ennek a körömlakknak a színét így télre, nekem ez teljesen narancssárga és imádnám nyáron a strandon, de mondjuk ebben az időszakban jobban örültem volna egy szép vörösnek. A Nails.INC márkát amúgy nagyon szeretem, több kedvencem is volt tőlük, jó a formula. Az árnyalat neve Portland Square.


Alapvetően jó dolgok vannak benne, csak az évszakot nem találták el minden esetben. A Naobay krémnek nagyon örülök, már önmagában emiatt megérte a doboz. A micellás vizet elhasználom, a hővédő hajápoló is jól jön, a szemceruza nagyon tetszik. A körömlakkot is majd kipróbálom valamikor, a Thisworks színezett testápoló szérumát meg igyekszem eltenni tavaszra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...