2021. augusztus 31., kedd

Kedvenceim a Makeup Revolution márkától

 


Igazából nagyon sok kedvencem van a Makeup Revolution sminkjei közül, folyamatosan van valami a kínálatban ami felkelti az érdeklődésemet. Lenyűgöz, hogy milyen szinten követik a trendeket, abszolút lépést tartanak a divattal és hatalmas, hatalmas választék van szinte mindenből. A legmenőbb sminkeket megtaláljuk náluk, és a minőség sem hagy cserben. Ráadásul minden abszolút megfizethető áron van.




Elsősorban a Reloaded szemfesték paletták azok amik annyira jó ár/érték arányban vannak, annyira változatos és jól használható színekben, hogy nekem több is van belőlük és van amiből már a másodikat veszem, mert gyakorlatilag szinte minden nap használom. Nude vagy romantikus, természetes hatású vagy füstös szemet egyaránt el lehet készíteni a két kedvenc palettámmal, amiből az egyiket talán csak néhány plusz kellemes szín miatt vettem meg, mert igazából már simán az Iconic 3.0 elég lenne  mindennapi használatra. A kedvező ár miatt viszont szinte minden évszakban felfrissíthetjük a makeup gyűjteményünket, én is már több másik palettát is kinéztem magamnak :) 





A Makeup Revolution Reloaded Iconic 3.0 szemfesték paletta az egyik legnépszerűbb szinte az összes közül, mert valóban praktikus és jól használható színeket tartalmaz. Nappali és esti sminket egyaránt el lehet készíteni vele, 4 matt és 11 csillogó finisű szemhéjfestéket tartalmaz. Mindegyik jól pigmentált, jól eldolgozható.





A Makeup Revolution Reloaded Provocative palettát pedig azért vettem meg, mert kicsivel több meleg, rózsaszínes, barackos árnyalat van benne, amikre most eléggé rákaptam ( biztosan azért mert épp nézek néhány kosztümös sorozatot és igényem van a romantikára :) Ebben több a matt finisű szemhéjfesték, összesen 8 és 7 db pedig fényes. Mályva, rose gold, dusty pink, minden ami kell, egyszerűen gyönyörű színek!



Bármennyire is szépen pigmentáltak és jól eldolgozhatóak ezek a szemfestékek, egy kis trükkel a tartósságukat lehet fokozni - ez a Makeup Revolution Prime and Lock szemhéjfesték bázis. Ezzel a primerrel egységessé tehetjük a szemhéjat, a festék is jobban tapad rá és megbízhatóan tartóssá teszi a sminket. 













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...