2021. november 18., csütörtök

Black Friday kívánságlista és ajándék tippek

 

Közeledik a karácsony előtti bevásárlás egyik nagy mérföldköve, a Black Friday. Ezt én igyekszem online megoldani, és ha kozmetikumokról van szó, akkor magamat is beleszámítom a megajándékozandó személyek közé :) Ebben a bejegyzésben egyrészt megmutatom én miket szereznék be, illetve adok néhány ajándéktippet is. 


A Notino oldalán a Black Friday akció keretein belül a kedvezménykód beírásával most 15% jön le a kozmetikumok árából!





Az egyik kedvenc márkámra a Sol de Janeiro termékeire ráadásul ingyenes szállítás is van és őrületesen jó ajándékcsomagok vannak. Az illata miatt ami tényleg édes és erős, csak azoknak javaslom akik hozzám hasonlóan megvesznek az ilyen melengető, édes, cukros aromákért. A hatása pedig engem abszolút meggyőzött, ennyire selymesen, finoman puha még egyik testápolótól sem volt a bőröm. A Stellar Celebration ajándékcsomag azért tetszik mert az ajakápolóra például már elég régóta ácsingózok és ebben benne van még az egyik újdonság amit  nem próbáltam, a Bum Dia Bright krém, ami C-vitamint és gyümölcssavakat is tartalmaz, így igazán ragyogó bőrt tud varázsolni.




A Nuxe Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olaj az, amit minden évben megkapok karácsonyra a férjemtől, és remélem ebben az évben sem marad ki :) Csodálatos, válogatott növényi olajkeverék, ami mennyei illatú és hamar beszívódik. Arcra, hajra és testre egyaránt használható.




Az Olaplex N3 Hair Perfector nálam bevált, ha már akciós akkor ebből is vennék, úgyhogy ez is felkerül a Black Friday kívánságlistámra. Tényleg számottevően puha és fényes lesz tőle a hajam, ez nem okoz csalódást.






Korábban már vettem magamnak ilyen szettet, mert így akciósan pláne megéri a Clinique Beauty Bauble Set, egy mini szempillaspirált és sminklemosó olajat tartalmaz.




AJÁNDÉKTIPPEK





Barátnőknek ideális kis ajándék lehet egy kényeztető, szépségmaszkokból álló ajándékcsomag, hiszen az ünnepek alatt talán mindenkinek jut ideje egy kis énidőre. Ez pont egy olyan apróság amit nem mindenki venne meg magának, de szívesen elhasználja ha ajándékba kapja.


Édesanyánknak, barátnőknek csodás választás lehet ez a kis extra kényeztető szett ami egy rózsakvarc jade rollert és gua sha masszázs eszközt tartalmaz. Kis gyakorlás után tökéletes, lazító és bőrfrissítő rituálét tudunk velük otthon végezni. Én a jade rollert például akkor szeretem legjobban használni amikor fátyolmaszkozok.



Ha van olyan ismerősünk aki szereti a természetes hatóanyagokat, gyógynövényeket, meglephetjük egy ilyen Kneipp fürdőolaj szettel, jó ideig válogathat a különböző illatok közül.




Sminkelni szerető ismerősünket bármikor meglephetjük egy vadonatúj ecsetkészlettel, tapasztalatból mondom, hogy egy vadonatúj, sosem használt ecset mindig nagy öröm! :)








Férfi ismerőseinknek jópofa ajándék lehet ez a Beer Spa szett a Bohemia Gifts&Cosmetics kínálatából.






Az Estée Lauder legjobbjait tartalmazza ez az ajándékszett, az akció miatt most szintén kedvező áron, édesanyánknak, magunknak, barátnőnek, bárkinek szuper ajándék!




Sminkelni szerető ismerősök számára biztosan ismerősen cseng a Bobbi Brown márka, néhány kellemes apróság található tőlük ebben a kis ajándékcsomagban. 



Kézkrémet és ajakbalzsamot mindenki használ, úgyhogy ezzel a szettel sem nagyon lehet melléfogni. Az Apivita méhviaszos, hidratáló kozmetikumai gyors gyógyírt jelentenek a száraz kezeknek, ajkaknak.









Black Friday akcióban érdemes körülnézni a parfümök között is, mert olcsóbban hozzájuthatunk ilyenkor.




Friends rajongóknak nagyon cuki meglepetés lehet ez a Mad Beauty ajándékszett, habfürdőt, tusfürdőt és testápolót tartalmaz.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...