2021. december 23., csütörtök

Év végi smink

 

Ha jönnek az ünnepek, akkor általában megadjuk a módját, finom ételeket készítünk, kidíszítjük a lakást és ha nem is vagyunk nagyon járatosak a sminkelésben, ilyenkor azért szeretjük kicsinosítani magunkat. A szilveszteri smink lehet sokkal feltűnőbb és extrább mint a megszokott, karácsonyra, újévre pedig általában elegáns és kifinomult sminket szeretnének a legtöbben. Egy kis csillogás, egy élénk rúzs, highlighter, szuper szempillaspirál és szemceruza - ezek mindenképpen jól jöhetnek. Nekem például van hétköznapokra és ünnepekre való szemfesték palettám is, az utóbbival a diszkrét ragyogástól az extrém metálos fényig bármit el tudok készíteni. A következőkben szeretnék ajánlani visszafogott és különleges sminkhez is jobbnál jobb termékeket, az alapoktól kezdve. 


1. Arc




Ha van egy megbízható alapozónk, akkor arra mindig számíthatunk. Még ha általában csak BB krémet vagy színezett hidratálót használunk is, ilyenkor esetleg mégis a tökéletes fedés miatt alapozóhoz nyúlunk. Az Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Mini hosszan tartó makeup tartós, tökéletesen fed és kis kiszerelésben még azoknak is elfogy akik ritkán használnak ilyet.





Egy jó korrektorral teljesen felfrissíthetjük a szemkörnyéket és a Maybelline Instant Anti Age Eraser folyékony korrektora az egyik legnagyobb kedvenc. Jól fed, krémes, praktikus applikátorral vihető fel a megfelelő mennyiség, több árnyalatban kapható.





A Makeup Revolution Cheek Kit mindent tartalmaz amivel pluszban kiemelhetjük az arcunkat, mindezt verhetetlenül jó áron, selymes textúrával, jó pigmentáltsággal. A világosabb árnyalatok highlighterként, de akár szemhéjpúderként is működnek, a barnás szín csodás bronzosító, a rózsaszínes árnyalatot pedig pirosítóként is felvihetjük, de a felhasználás nagyon sokoldalú lehet,



2. Szemek








Egy jó alap mindenképp kell ha tartós sminket szeretnénk és az Artdeco Eyeshadow Base pont megfelel erre a célra. Ha ilyesmit használsz sokkal jobban tapad a szemhéjpúder, csillám, bármi - így tovább fenn is marad.





Aztán jöhet a szemfesték, például egy ilyen gyönyörű Sigma palettával - ha egy ilyet beszerzünk, a hétköznapitól az alkalmi sminkig bármit elkészíthetünk vele, erősen pigmentált, jól satírozható és tartós színek!




Ez a Ga-De paletta is remek választás az izgalmas színeivel, erős és tartós fedésével!




Végül megkoronázhatjuk a sminket egy drámai hatást ígérő szempillaspirállal. A Lancome spirálok szerintem nagyon jók és tartósak, nem peregnek le könnyen.





3. Száj





Ha szeretnénk hogy egész este tartson a rúzs, akkor feltétlenül ápoljuk előtte megfelelően az ajkakat, tapasztalatom szerint ez a La Roche-Posay szájbalzsam csodát tesz.










Az utóbbi időben kattantam rá a MAC rúzsokra és a Hypnotic Holiday kollekció darabjai egyszerűen lenyűgözőek, abszolút passzolnak az ünnepi hangulathoz.




Ha valaki egy kicsivel több csillogásra vágyik, akkor a Makeup Revolution Shimmer Bomb szájfény is jó választás!
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...