2020. július 30., csütörtök

A 10 legjobb hosszabbító szempillaspirál





Számomra az egyik legfontosabb dolog a sminkelésben a szempillaspirál, mert ez az amivel rögtön hangsúlyosabbá tehetem a szemeket, ezáltal az egész arc is valahogy összeszedettebb lesz. Még az olyan ismerőseim is akik általában soha nem sminkelnek, használják időnként. Ha nagyon rohanok akkor sokszor csak ajakfény és szempillaspirál segítségével szedem össze magam. Szóval egy jó spirál fontos, de persze ne ragadjon, ne peregjen, viszonylag tartson ki a nap folyamán és szépen lehessen felvinni.


Sokféle létezik, van vízálló, van göndörítő, dúsító és van a szempilla hosszabbító, kinek mi a fontos. Vannak akik a súlyos, drámai pillákat szeretik, vannak akik a pillangószárny könnyűeket, van aki a megemelésre esküszik és van aki minél dúsabbat szeretne. Én elsősorban hosszú pillákat szeretnék, mert alapvetően az enyémek rövidek és persze nem árt az sem ha dúsabbak, de van hogy ezt egy jó terméktől egyben megkapom. A hosszabbító szempillaspirál persze nem teszi hosszabbá őket, inkább egy ügyes kefével és masszív pigment tartalommal és még egyéb hozzáadott anyagokkal eléri hogy optikailag hosszabbnak tűnjenek, persze a felviteli technika is sokat számít. (Illetve létezik olyan is ami fiberekkel, polimerekkel extra réteget tud ráhúzni, majd erre is kitérek) Én már megtaláltam az egyik kedvencemet, ami az érzékeny szememre is kiváló, de vannak  egyéb jól bevált és sokak által kedvelt alternatívák, amiket szeretnék nektek bemutatni.







Kezdjük azért az én jól bevált spirálommal, amit a fenti képeken is láthattok, ez a La Roche-Posay Toleraine ami nemcsak hosszabbít, de dúsít is, meglepően tartós és nem irritálja a szemem. Az ára borsos, de ha valakinek érzékeny a szeme, akkor igazán megér egy próbát.





Az Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara tényleg megfelel a leírásnak, nem okoz csalódást. Nagyon jó keféje van, egyszerre hosszabbít, göndörít és dúsít is, atombiztos és nem ragad. Ráadásul ez egy nagyon pénztárcabarát választás! 1.200 Ft körül van az ára.






A Maybelline The Falsies Lash Lift szintén csábító pillákat eredményez, de természetesebb hatással, nem lesznek tőle merevek és nehezek. Viszont a felvitel nem annyira hibátlan és enyhén azért tud peregni a nap végén. Cserébe viszont nagyon könnyű eltávolítani. 








A Maybelline Snapscara szempillaspirálban nincs wax, ehelyett intenzív pigment tartalommal és egy jól eltalált kefével lehet elérni vele a kívánt hosszabbító hatást. Zseniális benne, hogy vízzel lemosható. Szép, különálló és mélyen fekete pillákat eredményez. Az ára 2.500 Ft körül mozog.







A L'Oreal Paris Telescopic egy ikonikus szempillaspirál ezen a téren, sok sminkes is ajánlja. Hosszú, elkülönült és drámai pillákat lehet vele elérni. Az ára 2.300 Ft körül van.










A másik L'Oreal szempillaspirál amiről szinte kizárólag pozitív értékeléseket lehet olvasni és óriási közönségkedvenc, a Lash Paradise. A tökéletesen sűrű kefével minden pillát maximálisan be tud vonni, de közben pehelykönnyűek maradnak. Ráadásul ricinusolajat is tartalmaz, ami hozzájárulhat a szempillák növekedéséhez. Az ára 4.000 Ft körül van, de akcióban olcsóbban ki lehet fogni.








Azt hiszem, a legdrágább a listában az Urban Decay Perversion, viszont ezzel tényleg drámai hatást lehet elérni. Olyan gyönyörűen bevonja az összes pillát, hogy tényleg műszempillának tűnnek. A keféje is szuper és a krémes, koromfekete pigment is teszi a dolgát. Tényleg ezerszer hosszabbnak tűnnek a pillák tőle. Az ára 10.000 Ft körül van.










Egy másik L'Oreal spirál ami nagyon jó a False Lash XFiber, viszont kicsit macerás, két lépésben kell használni. Fiberszálakat tartalmaz, amivel konkrétan hozzáépít a pillákhoz, így akár ténylegesen is hosszabbak lehetnek. Szóval, kicsit bonyolultabb, de megéri. 







Az egyik legjobban rétegezhető és kedvező árú spirál a Rimmel ScandalEyes  XX-Treme, kétoldalas kefével biztosítja a precíz felvitelt, és a pillák puhák és könnyűek maradnak. Az ára 2.500 Ft körül mozog.






A végére pedig egy igazi oldie but goodie, a Max Factor Masterpiece Max hosszabbító és dúsító szempillaspirál, amit szintén ajánlanak sminkesek is, egy jól bevált termék, intenzív pigmenttel. Szétválaszt, hosszabbít, tökéletesen fed és nem ragasztja össze a pillákat ráadásul tartós. A Notinón most zseniális áron van akciósan: 1.790 Ft, erre megéri beruházni!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...