2020. szeptember 8., kedd

Purito Comfy Water Sun Block SPF50+ fényvédő

 


Akik a tudatos bőrápolás hívei, biztosan találkoztak már a Purito fényvédőivel, amik érzékeny bőrre is tökéletesek. Az összetevőik gyengédek és általában a legszükségesebbekre korlátozódnak. Biztonságos és hatékony termékek.




A Purito egyébként egy koreai márka, 2013-ban jött létre és természetes, bőrbarát, irritáló vagy káros összetevőktől mentes kozmetikumokat készítenek.




A Purito Comfy Water Sun Block egy 100% fizikai, 50-es faktorszámú fényvédő. 70%-ban vízbázisú formula, nano részecskéktől mentes, csak aktív ásványi anyagokat és EWG Green level minősített összetevőket tartalmaz, tehát a legérzékenyebb bőrre is használható. Cink oxid és titánium dioxid gondoskodik a napsugarak elleni védelemről, van benne niacinamide és ázsiai gázló kivonat. Nincs benne parfüm, alkohol, illóolaj, szilikon, parabén, PEG. Széles spektrumú, UVA és UVB sugárzás ellen is védelmet nyújt. 





Kezdjük ott, hogy a fizikai fényvédőknél elsősorban az szokott lenni a probléma, hogy vagy fehér réteget hagynak vagy ragacsos, fullasztó érzetet hagynak a bőrön  - hiszen egy filmréteget képeznek, ami visszaveri a káros napsugarakat. A Puritonak ezzel a különleges formulával sikerült ezt kiküszöbölni és ez tényleg egy könnyed, kellemes krém, ami hamar bedolgozható és valóban nem hagy fehér réteget. Nem mattít annyira komolyan mint a kevésbé vizes állagú fizikai fényvédők, de azért valamelyest igen és később sem lesz csillogó tőle a bőrünk. Nagyon könnyű és komfortos viselet, tényleg döbbenetesen jó állaga van egy fizikai fényvédőhöz képest.



Lehet rendelni külföldi oldalakról is, de akkor azért várni kell rá, meg ügyelni a vámra, de szerencsére itthon is sok webáruházban elérhető: Tinamu, Notino, Allskin, Amayaa, BBkrem.hu.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...