2020. november 18., szerda

Black Friday parfüm kívánságlista - Notino

 



A Notino idén ismét több részletben készül Black Friday akciókkal, ezen a héten a parfümöket lehet 15% kedvezménnyel megvásárolni. A kosárba ne felejtsétek el beírni a kódot, amit az akció leírásánál találtok, illetve az egyes termékeknél is olvashatjátok.


Mivel jön a karácsony, biztosan sokan meglepnék a szeretteiket parfümmel, szóval válogattam néhány illatot, köztük újdonságokat is, amiket lehetőségem volt kipróbálni a legutóbbi Notino Discovery Boxban amit a rendelésem mellé választhattam, parfümmintákkal. Többek között ezért is szeretek itt vásárolni, mert mindig jár akár több ajándék is a megrendelés mellé. Az illatok mind olyanok amik nekem nagyon tetszenek, de azok közül is olyanokat mutatok be amiknek itt és más oldalakon is kiemelkedően jók az értékelései. Mindegyikhez igyekszem sok infóval szolgálni, erősségről, összetevőkről, tartósságról.





Az Estée Lauder Bronze Goddess nem kifejezetten téli illat, viszont minden nyáron elkapkodják és alig lehet beszerezni, úgyhogy én most veszek, amíg van, ráadásul kedvezményes áron. Nekem az abszolút kedvenc illatom, ha melegszik az idő, már fújom is magamra, sőt, akár ilyenkor is ha felidéznék egy kis nyarat. Erről tudni kell, hogy csak azoknak fog bejönni, akik szeretik a trópusi, édesebb illatokat, hiszen a főbb illatjegyei a kókusz és tiaré virág, az alapjegyekben pedig vanília, ámbra és szantálfa bontakozik ki. Számomra ez egy isteni, komplex és játékosan csábító illat ami ráadásul egyből jókedvre derít. A tartóssága közepes, a lecsengésben is marad a vaníliás-tiarés jelleg nekem. 





A Valentino Voce Viva egy vadonatúj parfüm, 2020 szeptemberében dobták piacra. Sosem volt még korábban Valentino parfümöm, most is csak egy minta van a kezemben, de ez az új kedvencem. Virágos, friss és visszafogottan édes, elegáns és nagyon nőies illat. Fej jegyek: bergamott és mandarin. Szív: narancsvirág, gardénia Alap: moha, vanília, pézsma, szantálfa. Valahogy ez is olyan, amitől egyszerűen jól indul a nap. Inkább hétköznapokra való finom, de szolid illat, nincsenek benne kiemelkedő magasságok vagy mélységek, egyszerűen csak ad egy kis tiszta és virágos aurát. Akik a klasszikus virágos parfümöket szeretik, nem fognak csalódni benne. A tartóssága ennek is közepes.






Az előzőekhez képes a Chloé Nomade egy sokkal vagányabb, karakteresebb illat. Fej jegyek: bergamott, citrom, mirabella, narancs. Szív: frézia, őszibarack, rózsa, jázmin Alap: Tölgymoha, ámbra, pacsuli, szantál, pézsma. Ne tévesszen meg senkit a sok virágos és citrusos jegy, az alap fássága és szinte erdőket idéző jegyeivel együtt ez tényleg egy összetett és gazdag parfüm. Kicsit bohém és jókedvre derítő, különleges illat. Nagyon tartós! Fújás után harsányabb, citrusos, majd idővel a mohás-fás jegyek jönnek elő





Az Yves Saint Laurent Libre egy friss, virágos illat a mindennapokra. Fej: levendula, mandarin, fekete áfonya, keserűnarancs. Szív: jázmin, levendula, narancsvirág. Alap: vanília, cédrus, ámbra, mósusz. Nagyon szeretem ha keserűnarancs és mandarin is van egy parfümben, a kettő kombinációja ad neki egy kis plusz különlegességet. Erős, gazdag illat, alapvetően tiszta és elegáns, szofisztikált. Sokan egy kicsit maszkulinnak tartják első fújásra, nekem egyáltalán nem tűnik annak, de az biztos hogy nem cukros-édeskés jellegű. Ez inkább egy határozott, karakteres tisztaságillat. Abszolút jó választás a hétköznapokra, a tartóssága is megfelelő. 



A Nina Ricci Love in Paris az Emily in Paris miatt került be ebbe a válogatásba :)  Több Párizs ihlette illat is létezik, de ebben a virágos-gyümölcsös illatban annyira benne van ennek a sorozatnak a kis bohókás, vidám jellege. Fej: őszibarack, pünkösdi rózsa, banán, körte, rózsa, csillagánizs, bergamott. Szív: sárgabarack, jázmin, ánizs, ibolya. Alap: pézsma, fás-mohás jegyek. Romantikus, nőies parfüm. Tartóssága is megfelelő.




A Paco Robanne Olympea szintén nagy kedvencem, egy keleties-fűszeres, nagyon nőies illat és számomra kimondottan őszi-téli jellegű, alkalmi. Fej: vízijázmin, mandarin, gyömbér. Szív: vanília, só Alap: mósusz, szantálfa, kasmír. Ez egy erős, gazdag érzéki és tartós illat, elsősorban ünnepi alkalmakra, randikra ajánlanám, de visszafogott mennyiségben hétköznapokon is működhet. 


Fontos info, hogy a 15% kedvezmény nemcsak parfümökre hanem lakásillatosítókra, így például az illatgyertyákra is vonatkozik, így karácsony előtt ez sem utolsó szempont! A kedvezménykódot megtaláljátok az adott terméknél is az "Ajándék az ön számára" felirat alatt.


           De érdemes tovább figyelni a Notino oldalát, mert jövő héten újabb kedvezmények jönnek!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...