2013. június 28., péntek

Júniusi Szépségboxom


Nagyon felvillanyozott amikor megtudtam hogy a Pixiboxon kívül elindult egy másik beauty box szolgáltatás is Magyarországon. A szepsegbolt.hu -n 4.990 Ft-ért ( ami a szállítási költséget is magában foglalja ) lehet megrendelni egy meglepetés dobozt. A lényeg hogy csak annyit tudunk előre hogy lesz benne néhány teljes kiszerelésű termék és néhány termékminta, a pontos tartalmát csak kibontás után ismerjük meg. Bár ez így neccesnek hangzik, de aki nem szereti az ilyen izgalmas zsákbamacskát az ne rendeljen, viszont aki nem bánja hogy nem tudja előre mit kap, az bátran szerezze be a következőt. Az is jellemző, hogy a dobozban található termékek együttes értéke jóval meghaladja a doboz árát, akár 1-2 db teljes kiszerelésű termék már fedi az ötezer pénzt. A többi meg innentől kezdve ráadás. Én ezt egy jópofa dolognak tartom és figyelemmel kísérve a külföldi és hazai beauty boxokról a beszámolókat azt látom hogy soha senkit nem ért csalódás amiatt mert úgy érezte hogy keveset kapott a pénzéért, általában csak ízlésbeli problémák voltak vagy valakinek egy-egy termék esetleg nem passzolt a bőr- vagy hajtípusához - ilyenkor szabadon tovább lehet ajándékozni az adott terméket :) Én például néhány krémmintát egyből leadok anyunak, mert az ő bőrtípusához passzolnak. 


Első pillantás a doboz tartalmára




A teljes tartalom


AA Prestige termékminták, ilyenek az előző dobozban is voltak, úgyhogy szerintem lehet számítani rá hogy a következőben is lesznek. Van köztük 50 és 60 felettieknek való ránctalanító krém és szem és ajakkontúr krém, 40 felettieknek való nappali krém és karikás szemre való szemápoló, áfonyás testvaj minta, DNA megújító éjszakai krém és intenzív szérum. Az AA termékcsaládból már használtam  korábban egy nappali krémet és meg voltam vele elégedve, alapvetően ezek a krémek érzékeny bőrre valók, itt további infókat találhattok róluk.


A Deborah Bioetyc-től egy 50-es faktorú naptej volt a csomagban aminek nagyon örültem, mert a Deborah alakformáló termékeit használom és ismerem, úgyhogy szerintem ebben sem fogok csalódni. teljes kiszerelésű 200 ml-es termék. Pumpás adagolóval, juhé!


Ez pedig egy 300 ml-es Acqua Colonia vérnarancs-bazsalikom tusfürdő, nagyon tutkó, frissítő, fanyar, szinte uniszex illattal, úgyhogy ezt szerintem akár életünk párja is használhatja, egyáltalán nem édes vagy émelyítő. Az Acqua Colonia termékeiről azt kell tudni hogy bitang drágák és már sokszor szemeztem velük de sose rendeltem mert ismeretlenek voltak számomra ( és bitang drágák ) - na ezért is jó ez a box, mert így legalább megismerhetem.



Számomra a csúcs ez a Sally Hansen lakk, hát nem gyönyörű? De. A Hard as Nails lakkok közül a Crushed  árnyalat, csodszép korall enyhe csillámos beütéssel


Na én az ilyen travel size cuccok miatt is imádom ezeket a beauty boxokat. Gliss Kur volumennövelő sampon 50 ml


20 ml-es Ahava kézkrém minta. Ahaváról abszolút pozitív a véleményem úgyhogy ennek is nagyon örülök


Helia D hidratáló arctisztító kendő csomag, újabb tutiság utazáshoz


Perwoll finommoszószer minta fekete ruhákhoz, sose vettem volna ilyet, de örömmel kipróbálom

Összességében a véleményem nagyon jó, levett a lábamról a brutálisan drága tusfürdő a csodás körömlakk és az 50-es naptej és nagyon örülök a mini Ahava kézkrémnek és mini samponnak is, az arctisztító kendőknek is nagy hasznát veszem, az AA Prestige minták most mennek anyukámnak, majd ő nyilatkozik róluk :) 












2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...