2013. december 23., hétfő

Ajándékok a januári Marie Claire és Elle magazinokban!


Érdemes most megvenni az aktuális Elle és Marie Claire magazint, mert a Marie Claire L'occitane mini kézkrémet ad ajándékba, az Elle pedig Catrice körömlakkot ( több színben )!

6 megjegyzés:

  1. Dejóó! Hány ml-es a kézkrém?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10ml, tehát a teljes méret harmada. Én megvettem a lapot, de tartalmilag nagy 0 és a kézkrém is olyan, mint amit 300-400Ft-ért adnak, a márka nem minden, itt is látszik. Én megbántam, hogy megvettem. A kézkrémen ez szerepel 7601213, remélem nem azt jelenti, hogy dec. 6 járt le, bár akkor szokták ingyen osztogatni mikor már nem hozható forgalomba.
      2 féle kézkrémből lehet választani, nekem az jutott ami a képen van.
      Az Ellehez nem csak Catrice van, hanem a lejárt 2-3 éves Essence kollekció is benne van pár magazinban Catrice helyett, megismertem az egyik régi lakkot. Azt nem vettem inkább.

      Törlés
    2. Szia! Látom Viki már megválaszolta, 10 ml, nekem oké volt a kézkrém ( szeretem a shea vajas kézkrémeket ) és a lap is, tetszett a Mads Mikkelsen cikk, a partis cuccok, a könyvajánlók, persze volt amiket átlapoztam, de a célnak tökéletesen megfelel. Ha több limonádéra vágynék ott a Glamour ha még többre a Joy, ha ennél is többre akkor két Joy :)

      Törlés
    3. Örülök hogy nekem Catrice jutott az Essence lakkok közül csak a csillámosakat szeretem...

      Törlés
  2. Kb. Mennyibe kerul az Elle? A kicsihez is van lakk? :) nem szoktam ujsagot venni, dehat catrice lakk*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én nagyot vettem, nem tudom a kicsihez van-e, a nagy 895 Ft. Na jó, csak a lakk miatt nem érdemes ennyit kiadni ha az újság amúgy nem fogott meg :) De ha valakit amúgy is érdekel akkor kellemes bónusz :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...