2013. december 17., kedd

Manna Ében Fekete szappan teszt


Anyukámtól kaptam még ajándékba ezt a szappant, ő nagyon kedveli az ilyen natúrkozmetikumokat. Először csak ide-oda teszegettem, mert őszintén szólva én a hagyományos arclemosó géleket, tejeket, habokat szeretem és ettől kicsit idegenkedtem. Aztán amikor eldöntöttem, hogy kipróbálom a berzenkedésem egyre nőtt. De hiszen ez fekete, ennek a habja is fekete! De hiszen ez szénszagú! Aztán mégis elkezdtem használni és bevallom egész jól megszoktam, sőt. Baromi jól tisztít és szépen regulázza a zsírosodásra hajlamos bőrt. Nekem inkább kombinált bőröm van, szóval valószínűleg még nagyobb csodát tesz kimondottan zsíros bőrnél. Eleinte megijedtem mert mintha egy-két pattim lett volna tőle, de kitartóan használtam tovább és jól tettem mert tényleg jót tesz a bőrnek. Valószínű csak amíg hozzászoktam addig rendetlenkedett kicsit. 
Aztán ott tartunk most, hogy Férfim is használja és annyira szereti hogy amikor elraktam egy dobozba a fél szappant mert egy másikat is ki akartam próbálni és azt tettem ki, reklamálni kezdett hogy de hát ő azzal mossa az arcát és tegyem vissza..szóval a spéci kecsketejest addig parkolnom kell amíg ez el nem fogy :)



Az összetevői egyszerűen csodásak, semmi E, meg propilénpolihisztor meg szódiumlaura.
Olívaolaj, kókuszolaj, szezámolaj, kakaóvaj, orvosi szénpor - nem cicóznak ezek a natúrszappanosok, nem beszélnek mellé, ennyi. Na és mivel korábban már használtam olívaolajat sminklemosásra és kókuszolajat meg ezer más dologra, nekem ebben tényleg van bizodalmam. Hogy hogy a fenében lehet ezekből szappant csinálni azt nem firtatom, de hogy nekik sikerült az biztos!



Igen, így néz ki, mint egy széndarab, vagy bőrdobozka. Csak semmi megijedés! Ha belegondolunk nem félelmetesebb mint egy gyanús nevű cuccokkal teletömött tubus, ugye? Próbát megér, rajta hát! :) Tényleg szappanmód viselkedik, tényleg tisztít, nem szárít egyáltalán, annak ellenére hogy zsíros bőrre való. Szóval tutkó.

Ja igen, itt lakik a Fekete Szappan.


1 megjegyzés:

  1. Nagyon régóta ki akarom próbálni ezt a szappant, majd ha rendelek a Mannától kosárba rakom ezt is. Köszönöm a tippet ^^

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...