2013. december 18., szerda

Reserved leárazás haul

A Reserved hírlevelére feliratkozottak értesülhettek róla, hogy 13-án elkezdődött a leárazás, hát én úgy voltam vele, hogy most nem várom meg amíg mindenből elfogynak a méretek, hanem benézek és válogatok még időben.


No, ez az amit nehéz megmagyarázni pasiknak, hogy elmegy az ember lánya a Leárazásba és hazatér három tökfekete holmival amik közül a két szoknya férfiak számára valószínűleg teljesen egyforma...:))


Ez egy tökéletes szabású hétköznapi viseletre alkalmas ceruzaszoknya 3.000 Ft-ért.



Ez pedig azért nem ugyanaz mint a másik, mert vékonyabb, rövidebb és szegecsek vannak rajta. Szintén 3.000.




Ezt a ruhát meg azért nem hagyhattam ott mert már korábban is kiszúrtam magamnak, csak aztán lebeszéltem magam róla, erre szembejön velem Sale üzemmódban, hát még jó hogy kell. 
Vicces volt amúgy, mert egy barátnőmmel egymás melletti próbafülkében próbáltunk és kb. a következő párbeszédet hallhatták a kint várakozók:

- Na, jó lett?
- Sajnos igen, a fenébe, pedig a két szoknya is jó.
- És nagyon, nagyon jó? Annyira szexi hogy ......( cenzúrázott rész )
- Igen. Annyira szexi, hogy...( cenzúrázott rész )...és még jól is áll, érted...
- Hozd el.
- De a szoknyákat is?
- Azokat is.
- Te nem fogsz lebeszélni egyikről sem ugye?
- Nem valószínű.

Úgyhogy én is csak azt tudom mondani, hogy ha egy leárazáson szembejön veletek egy annyira szexi ruha, hogy.....( cenzúrázott rész ), amiben magabiztosnak és nagyon dögösnek érzitek magatokat, akkor azt igazán célszerű megvásárolni...Főleg 6.500 Ft-ért!

Ez meglepő lesz ez után a poszt után, de egyébként voltak másféle színű ruhák is leárazva...Meg fehér blúzokból rengeteg, sőt már pulcsik meg kardigánok és kabátok is. Érdemes benézni amíg még van választék.






2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek! Esetleg felvéve a ruháról egy fotót nem készítenél? Hátha már felavattad :)

    VálaszTörlés
  2. :))) Hát, azért rajtad jobban állna ám :))) De manapság azt bírom a ruhavásárlásban, hogy tényleg mindenki ( köztük én is :) megtalálhatja azt amiben igazán dögösnek érzi magát mert hatalmas a választék!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...