2014. augusztus 8., péntek

Heti Miegymás


Heti obsessed - Glitter! Persze, mindig jó az ilyesmi, de nyáron, lenge cuccokkal, tépett farmerral és lebarnult bőrrel maga a laza glamúr :)


Hetiédes - Ezt szerintem már láthattátok korábban, de annyira elképesztően cukik ezek az állatportrék, hogy érdemes újra felidézni. Yago Partal - Zoo Portraits sorozat


A fenti linkre kattintva elérhetitek a teljes fotósorozatot az Inspirationgrid weboldalán.

Heti ajánló - az egyik legjobb ingyenes program a világon: hullócsillag nézés! Jönnek a Perseidák és ilyenkor óránként akár 50-60 hullócsillagot is láthatnak a szerencsés megfigyelők ( ezt csupán személyes tapasztalatból mondom ). Állítólag már mától érdemes kémlelni az eget, leginkább éjjel 11-től, de a legnagyobb rajzás augusztus 12-13. körül várható. Érdemes keresni egy fényszennyezetség mentes helyet, a városi nyüzsgéstől távol, vinni magunkkal plédeket, párnát, termoszban teát, kávét, némi rágcsálnivalót és élvezni a látványt. Javaslom hogy némi meleg ruhát is vigyetek, illetve szúnyogriasztót, mert éjjel már egész hűvös tud lenni, de ez a nyavalyás szúnyogokat még nem zavarja.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...