2014. november 4., kedd

Hello November - Inspirációk, gondolatok




Üdv November, öreg pajtás! Jössz a szuszogással, a széllel, a színes leveleken átszűrődő napfénnyel, megágyazol a karácsonyi időszaknak, elintézed, hogy elkezdődjenek már most a leárazások, elülteted bennünk a vágyakozást a forró kakaóra, teára, langyos idillben fürdőző családi és baráti vacsorákra, pléd alá kucorodásra......még lehetőséget adsz a fényesebb napokon egy jó kis kirándulásra, lélegzetelállítóan gyönyörű színekbe öltözteted a legeldugottabb tájakat is :)



Nálam a november már a karácsonyi ajándékok kigondolásának, felkutatásának, begyűjtésének időszaka, ezért ilyenkor lelkesen keresem a rokonoknak, barátoknak a szuper meglepetéseket. Ilyenkor elsősorban még online nézegetek, rendelek stb., decemberben meg inkább a vásárok forgatagában, kis üzeletekben vadászok még apróságokra.


Sütögetés. Ilyenkor kezdek ellenállhatatlan vágyat érezni arra is, hogy barátokat, kollégákat, családtagokat saját készítésű süteményekkel lepjek meg :)



Szintén ilyenkor érzem úgy, hogy szükségem van minél több őszi és téli és karácsonyi illatú gyertyára...



Ha eddig nem tettem meg, akkor előbányászom az össze pihepuha és mindenféle pulcsikat is :)



Hirtelen erős jelentőséggel bírnak olyan dolgok a konyhámban mint birsalma és sütőtök és aszalt szilva - valahogy ezek jönnek a novemberrel :)



Képek forrása ( kivéve az elsőt ): Pinterest





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...