2015. március 4., szerda

Márciusi Pixibox - 2015




Megérkezett a várva várt tavaszi Pixiboxom amivel születésnapomra megjutalmaztam magam!

Aki megrendelte, de még nem kapta kézhez az csak akkor olvasson tovább ha nem bánja hogy megismeri a doboz tartalmát!


Ez a látvány fogadott amikor kibontottam a dobozomat

A dobozok tartalma eltérő lehet, az enyémben az alábbiak voltak:

  • Kneipp Fürdőolaj Wellness Trió csomag . 3x20 ml, teljes kiszerelésű termék
  • Model's Own körömlakk - teljes kiszerelés és a hedkandi sorozatból a Sunset chillout árnyalatot kaptam
  • BeYu Color Biggie szemceruza - teljes kiszerelés
  • Eucerin Even Brighter nappali krém magas fényvédő faktorral - minta, 7 ml
  • Paco Robanne Lady Million - parfümminta 1,5 ml
  • Revlon Professional Nutri Color Creme hajszínező - kereskedelmi méretű, 24 ml


Kneipp fürdőolaj szett - Ez nagyon szuper meglepetés azoknak akiknek van fürdőkádjuk, mert háromféle zseniális lazító illatot ki lehet próbálni én valószínűleg elajándékozom majd a családban :)



Eucerin Even Brighter arckrém - mindig jól jön egy magas fényvédő faktorú arckrém így a napfényes időszak kezdetén


BeYu Color Biggie szemceruza - A BeYu sminkeket szeretem, ez a szín nagyon bejön nekem, úgyhogy ez abszolút kellemes meglepetésként ért


Ennek a hajszínező pakolásnak még utána kell néznem - bevallom nem nagyon hallottam róla. Az ismertető szerint: Direkt színező pakolás festett szőke és melírozott haj ápolására. 


Ez a Model's Own körömlakk szintén betalált nálam, gyönyörű
imádom, alig várom hogy használjam!



A Paco Robanne Lady Million parfümminta is el fog fogyni nálam, tetszik az illata!

Összességében a dobozról:

Nekem a fürdőolaj és a festett szőke hajra való színező pakolás kivételével a többi dolog abszolút bejön és tudok velük mit kezdeni. Leginkább az Eucerin krémnek és a körömlakknak örülök. Amiatt hogy nem minden termék testhezálló nekem, most nincs az az érzésem hogy hú de jól jártam ezzel a dobozzal...Valahogy több újdonságra számítottam, de azért nem mondom hogy elégedetlen vagyok. Kiváncsi vagyok a többi Pixidobozra is, aki rendelt írja meg, esetleg mi volt benne neki más?











13 megjegyzés:

  1. szia!! Én is rendeltem pixit az én dobozom tartalma:
    Kneipp masszázsolaj trió 3*20ml
    Barry m körömlakk TNP9 Countess351
    Artdeco szemhéjpúder 82,85
    Revlon Professional Nutri Color 1002- 3in1 direkt színező pakolás(24ml)minta
    Eucerin Even Brighter FF30 Nappali krém (7ml)minta
    Versace Yellow Diamond Intense parfüm (1ml)minta
    Összességében én sem vagyok elégedett vele !
    Dius

    VálaszTörlés
  2. szia!! Én is rendeltem pixit az én dobozom tartalma:
    Kneipp masszázsolaj trió 3*20ml
    Barry m körömlakk TNP9 Countess351
    Artdeco szemhéjpúder 82,85
    Revlon Professional Nutri Color 1002- 3in1 direkt színező pakolás(24ml)minta
    Eucerin Even Brighter FF30 Nappali krém (7ml)minta
    Versace Yellow Diamond Intense parfüm (1ml)minta
    Összességében én sem vagyok elégedett vele !
    Dius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Azért annyiból jó, hogy masszázsolajakat kaptál :) A Barry M Countess megvan\megvolt nekem az homoklakk ha jól emlékszem? Az Artdeco szemhéjpúdernek lehet, hogy egy fokkal én is jobban örültem volna azért..

      Törlés
  3. Szia! Szintén Model's Own fedőlakkot kaptam a Disco Inferno árnyalatban, Beyou rúzst Misty rose árnyalatban. A többi termék megegyezik a Tieiddel. Csak azért nem irom, hogy nem érte meg az árát, mert előfizető vagyok, így kaptam még egy T&G hajlakkot. Nemrég volt a Douglasban 50%-os Beyou akció, a Model's Own márkát - ha jól tudom - a Nailland már nem sokáig fogja forgalmazni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Disco Inferno is jónak tűnik! Tényleg kivonja a Nailland? Mondjuk nekem 1-2 kedvencem volt tőlük, például az egyik kedvenc nude árnyalatom ( bár az limitált kiadás volt, szóval lehet hogy már amúgy sem kapni )

      Törlés
  4. Szia! Boldog Szülinapot! :)
    A pixim tartalma:
    Kneipp Masszázsolaj (3x20ml, teljes kiszerelésű termék)
    Boldogság masszázsolaj- A vörös mák és kender éterikus olajával jó hangulatot és derültséget kelt.
    Ylang-Ylang masszázsolaj- az erotikus Ylang-Ylang fa, az ápoló jojobaolaj és az intenzíven tápláló mandulaolaj egyedülálló kompozíciója.
    Bársonyos Bőr masszázsolaj- száraz és érzékeny bőrre intenzíven tápláló mandulaolajjal, regeneráló argánolajjal és napraforgó olajjal.
    Kifejezetten örülök a masszázsolajoknak.
    Barry M körömlakk (11 ml, teljes kiszerelésű termék) Red Wine 404
    A körömlakkra vágytam a legjobban, és emiatt csalódtam kicsit. A piros és bordó színeket körömlakkban nem szeretem, így a vörösbor nem jött be. Sajna ő eladásra kerül.
    Artdeco szemhéjpúder (teljes kiszerelésű termék) 203; 280.
    Az egyik matt a másik selyemfényű, abszolút tetszenek.
    Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 - 3in1 direkt színező pakolás (24ml, kereskedelmi méretű termék). Minden dobozban azonos.
    Szintén örülök, mert festett szőke hajam van.
    Eucerin Even Brighter FF30 Nappali arckrém (7ml,minta)
    A krémmánián sok "elégedetlen" vélemény olvasható róla, nem is mertem megvenni, de most legalább van alkalmam kipróbálni és saját vélemény alkotni. :)
    Versace Bright Crystal Absolu női parfüm (1ml, minta)
    Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
    Fejjegy: yuzu, gránátalma, jég
    Szívjegy: málna, lótuszvirág, bazsarózsa, magnólia
    Alapjegy: acajou fa, növényi ámbra, pézsma
    Imádom az édes illatokat, eleinte főleg a gyümölcsös illatot éreztem, most párórával később van egy kis fűszeres utóhangja. Igazi nyári illat fiatalos, de nem csak fiataloknak áll jól.
    Sajnos a 30ml is 14.900 Ft, nem tudom adnék e ennyit érte.
    Összességében nem rossz dobozka, nekem ez volt az első pixibox élményem, előtte csak a Pure by pixibox-ot rendeltem meg, az nagyon bejött. Itt többre vágytam, nincs meg az a wow hatás. Legközelebb lecsapok a pixibag-ra és érdekelnek majd a különkiadások is. De csak a pixibox-t nem hiszem, hogy fogok rendelni.
    -Erika-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm :)) A masszázsolajak jónak tűnnek mind! az Artdeco szemhéjpúderek is, azok azért elég jó minőségűek. Jaj de szuper, akkor nálad betalált ez a hajpakolás :) Én az enyémet már elajándékoztam :) Az Eucerinről - mármint pont erről a fajta krémről - még én sem tudok semmit, majd meglátjuk, hogy válik be!
      Teljesen igazad van - igen a wow hatás maradt el, szóval nincs meg az az érzés hogy valami kincsesdoboz érkezett.

      Törlés
  5. Én ugyanezt a verziót kaptam, csak szemceruza helyett a Lip Biggie rúzsceruzát, ami egy korallos árnyalat (09 Coral Reef), meg a körömlakkom egy pink nagyglitteres fedőlakk (NP139 Hot Stuff). Egyik sem az én színem, még ha használnék is ilyeneket. Hogy a festett szőke hajra való színezőről ne is beszéljünk... A fürdőolajakat tulajdonképpen el tudnám használni, de elég ritkán van időm csak úgy lazulni a kádban, meg hát tavasszal már nem igényli annyira az ilyeneket a bőröm. A fényvédős krémminta mindig jól jön, csak nagyon kicsi, a parfümben meg nekem túl hangsúlyos a szantálfa, de azt el tudom passzolni anyukámnak. Ha nem lennék megrendelő, valószínűleg ezt a dobozt már a beharangozó alapján kihagytam volna, annyira hangsúlyozták, hogy most elsősorban körömlakk meg sminktermékek lesznek benne. Szerintem pl bőven elég lenne dobozonként max 1 sminktermék, mert ezek alapból szinte mindig teljes kiszerelésűek, ráadásul az eddigi tapasztalataim alapján tipikus magyar mentalitás szerint a forgalmazók hajlamosak az előző szezonból visszamaradt színeket odaadni a dobozhoz. Gondolkozom azon is, hogy cserebere helyett egyben megpróbáljam eladni, de most elég sokan elégedetlenek... Amennyire bejött a Pure (pedig abból sem tudok mindent használni), ez most annyira nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindig a sminktermékeknél nagy az elégedetlenség, ezért én is úgy időzítenék, hogy 1 db dobozonként. Bár ha jól emlékszem most írtak valami olyasmit hogy több sminkcucc lesz benne és hogy kísérletező kedvűeknek ajánlják vagy valami. A Pixi Facebook oldalán lehet hogy el tudnád adni, azért egy próbát megér. Én most nem is néztem még ott a hozzászólásokat, ezek szerint nem igazán jött be ez a doboz a többségnek. Nekem az a szerencse, hogy pont ezt a Models Own lakkot már többször nézegettem, úgyhogy kimondottan örültem neki. A Biggie szemceruza meg jó kis árnyalat, ha gyorsan kell sminkelni ezzel elég jól fel lehet dobni a szemeket. De ha úgy vesszük, akkor tulajdonképpen fizettem egy szemceruzáért és egy körömlakkért + egy arckrém mintáért + 1 parfümmintáért ötezret, mert a többi dologgal nem tudok mit kezdeni. Pedig imádnám, ha lenne kádam...:)

      Törlés
  6. Nekem is az első csomagom, holnap kikerül az én véleményem is, hát mivel első box csalódás. A parfüm minta az egyetlen aminek nagyon örülök, mert isteni illata van. Mondjuk én tudom használni a pakolást mert festem a hajam és sötétszőkére így nekem még aktuális is a termék. Kíváncsi vagyok, mit hoz ki majd a hajamból :) Hála az égnek, masszázsolajat kaptam amit tudok majd használni, mert ha fürdő olajat kaptam volna azt sajnos tovább kellett volna adnom. BÁr így is szerintem évtizedekig elég lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiváncsian várom a posztodat róla, én emlékszem az elsőtől odavoltam :) De ugye, ha nekem is ez lett volna az első, lehet hogy halkabban vigadok :) Azért szerencse, hogy tudod használni az olajakat meg a pakolást! Majd írd meg a véleményed külön a pakolásról is, jó lenne tudni amúgy mit tud ez a termék.

      Törlés
    2. http://barbisminkesszepseg.blogspot.hu/2015/03/pixibox-2015-februar.html
      Elkészült a posztom róla:) Írok majd mindenképpen egy bejegyzést arról is, miután elhasználtam.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...