2015. augusztus 26., szerda

NeoStrata Antioxidant Defense szérum


Nagy öröm volt számomra amikor az Iparfüméria webáruházban megláttam a NeoStrata termékeket, mert korábban már sok helyen ( külföldi beauty blogok, Pinterest ) jókat hallottam róluk. A választásom egy antioxidáns szérumra esett, mert pont elfogyott az előző.
Manapság a környezeti ártalmak miatt mindenképp megéri beruházni egy szabadgyököket semlegesítő kencére, és ez bizony rendesen tele van antioxidánsokkal: 

8 aktív antioxidáns összetevő, többek között C és E vitamin, zöld tea és orgona kivonat, szőlőmag kivonat segít semlegesíteni a szabadgyökök ártalmas hatását, a gyengéd hámlasztást pedig PHA savak biztosítják amik az érzékeny bőrt sem irritálják. Egy nagyon gazdagon felszerelt szérum, ami segíti a sejtmegújulást, életet lehel a bőrbe, serkenti a kollagén képződést és védi a bőrt az öregítő környezeti hatásoktól.



Elsősorban nappali szérumnak használom, a megtisztított arcra kell gyengéden felvinni. Önmagában is használható, de mivel a formulája ( hasonlóan egyéb C vitaminos szérumokhoz)  kicsit filmszerű, ezért kényelmesebb ha használok fölé hidratálót illetve persze napvédőt.


Kevés elég belőle, felvitel után enyhe filmréteget képez a bőrön. Azonnal egy kicsit ragyogóbbá, üdébbé teszi az arcbőrt és napközben pedig folyamatos védelmet biztosít.
Hosszabb távú használat során is elégedett vagyok vele, segít rendben tartani a bőrt, enyhén halványítja  a kisebb mimikai ráncokat is, pont ahogy ezt egy ilyen szérumtól el is várom. ( egyrész a C vitamin, másrészt a gyengéd hámlasztó hatás miatt ). 


A pumpás adagolóval nagyon gazdaságosan tudom használni, egy adag pont egy pumpálásnyi.


A formulája vizes, enyhén zselészerű, könnyű eloszlatni.


Elsősorban azoknak ajánlom akik idejében szeretnének tenni a bőr öregedése ellen és egy korrekt napközbeni védelmet szeretnének.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...