2016. január 4., hétfő

Ügyes páros - Miss Sporty Perfect Stay korrektor és Studio Lash Dark Lasher szempillaspirál



Két Miss Sporty újdonságról szeretnék beszámolni nektek így az év elején, mindkettő tökéletes segítség a hétköznapokban, elérhető áron. 



Perfect Stay folyékony korrektor 001 Light árnyalatban és Studio Lash Dark Lasher fekete szempillaspirál





A Dark Lasher szempillaspirál keféje egész jól használható a szempillák egyenletes festésére és segítségével még göndörebbé is tehetjük őket. Kicsit vigyázni kell, mert elég sok festéket vesz fel, le kell húzni - viszont nem kell több rétegben használni mert remekül fed. Elsősorban hosszabbítja és emeli a pillákat. Tökéletesen jó spirál a rohanós hétköznapokra.








A Perfect Stay korrektor tökéletes a szem alatti karikákra, illetve én sokszor szemhéjalapnak is használom. Ez a light nagyon jól eltalált árnyalat, abszolút passzol a bőrszínemhez, szerintem a téli időszakban nem fogunk mellé ha ezt választjuk. Az állaga szuper, nem fed "krétásan", annyira folyékony hogy a megfelelő mennyiséget szépen el lehet dolgozni belőle, így nem ül meg az apró ráncokban sem. Fixálással valóban egészen tartós. A minősége simán felveszi a versenyt jóval drágább korrektorokkal, nálam ez hamar kedvenc lett!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...