2017. február 23., csütörtök

Sierra Bees Organic Lip Balms - A legjobb Iherb vételem!



Néhány Iherb-ről rendelt dolgot már megmutattam itt a blogon, de olyat ami ennyire szemtelenül megéri még nem vettem ott :) Alap áron ez a csomag 6,95 dollár lenne de most 2,95 dollárért hozzá lehet jutni. Gondoltam ha nem mérgező és nagyjából működik mint ajakbalzsam akkor jó lesz táskába, ide-oda bedobni hogy kéznél legyen. Mikor megérkeztek, abszolút kellemes meglepetés ért.


Nemhogy nem mérgező, hanem organikus, nem génmódosított alapanyagokból készül és teljesen szuper minőség!


A lehető legegyszerűbb és legtisztább összetevőkből: olívaolaj, kakaóvaj, méhviasz, E-vitamin, napraforgó olaj, méz, természetes illóolajok. 



Kakaóvajas, Mézes, Mentás, Gránátalmás, Shea vajas-Argán olajos, Teafás, Creme Brulee és Ízesítetlen


Nagyon kellemesen ápolják az ajkakat, nagyjából ugyanaz a hatásfok mint egy Labello vagy hasonló típusú terméknél. Nem annyira tartós mint a híres Nuxe mézes balzsamja, de hétköznapi használatra egyszerűen tökéletes. Enyhén, hamvasan csillog, úgyhogy akik mattot szeretnének, azoknak nem a legjobb megoldás, de tökéletes azoknak akik egyszerűen csak egy sima, ápoló ajakbalzsamot szeretnének. Egyiknek sem zavaró az illata és cseppet sem mű - inkább szolid, alig érezhető. Egyedül a mentásnak van erősebb illata. 

Ennyiből jut egy a piperepolcra, egy a táskámba, egy a kocsiba, egy az irodába, egy-egy a barátnőknek :))

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...