2017. augusztus 14., hétfő

Balea Kézápoló Hab - Cake Pop


Vannak dolgok amik miatt érdemes 2017-ben létezni, aprók és nagyobbak is, az apróbbak közül ilyen a Balea Cake Pop fantázianevű kézápoló habja. Én már akkor éreztem a jövő sugallatát, amikor először használtam valahol kézmosó habszappant, és azóta is imádok minden hab állagú kozmetikumot, de hogy kézkrém hab formában? Ez a csúcs! :) Innen nincs tovább. Vagy van?

Szóval ezt mindenképpen ki kellett próbálnom, pedig kézkrémekben inkább a természetesebb fajtákat szeretem. De végül is ennek sem túl problémás az összetevő listája, sőt van benne aloe vera és shea vaj is. 

Mandula illatú elvileg, de szerintem ez nem csupán mandula, inkább valóban sütire emlékeztet ahogy a neve is sugallja.


Az élmény valóban egyedülálló, kifújsz egy adag szuperkönnyű krémes habot és szépen bekenegeted a kezeidbe. Az illata tényleg csodás és hamar beszívódik, nem marad ragacsos utána a bőr, inkább valami kis nyirkosságot lehet érezni még pár percig utána. Szinte frissítő jellegű. 

Aki nyáron nem részesíti előnyben a nehéz, gazdagon krémes kézápolókat annak ez egy főnyeremény, mert tényleg nincs hozzá fogható a piacon. Árnyoldala viszont annyi hogy ez tényleg csak egy leheletkönnyű ápolást nyújt, kimondottan száraz bőrön nem sokat segít. Ezt inkább csak munkaidőben fogom használni amikor kulcsfontosságú hogy a krémezés után nyomban billentyűzethez tudjak nyúlni, de estére biztosan egy táplálóbbat választok majd. De napközben táskába bedobva vagy irodában az asztalon jó szolgálatot fog tenni tényleg. Gyors és kellemes megoldás.


Én imádom, hogy létezik ilyesmi, értékelem az ötletet, az illatot, az állagot a gyors beszívódást :) Olyasmi ez a kezeknek mint az arcpermet az arcnak, ad egy kis felfrissülést és minimális hidratálást, de azért nem kell ettől csodát várni. Inkább egy jó kis aranyosság, egyébként nagyon kedvező áron.

2 megjegyzés:

  1. Én is elcsábultam rá, és én is szeretem...de engem bármivel le lehet venni a lábamról, ami habállagú és/vagy vízálló, akár smink, akár szépségápolás...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ilyen habmániás vagyok és ez nagyon bejön :) A málnásat még nem próbáltam, de remélem még majd előjönnek több illattal is, nagyon el tudnék képzelni valami finom trópusit például!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...