2017. augusztus 17., csütörtök

Pickies - Az egészséges nasi doboz


Vééééégre! Hogy mennyire vártam már hogy valaki ezt a rést is betöltse a hazai piacon :) Havonta egy meglepetésdobozban gondosan válogatott egészséges nassolnivalók házhoz szállítva. Ilyesmit még az is szívesen kipróbálna aki amúgy nem különösebben étkezik egészségesen :)

Szóval amikor megláttam hogy lesz egy ilyen feliratkozás, felkerestem a Pickies csapatot, hogy bővebb infókat szerezzek róla és megoszthassam veletek.


Szerintem aki valaha keresett olyan édességeket, chipset amiket lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthat biztos szembesült már vele, hogy azért nem olyan könnyű ezekre rábukkanni, pláne folyton megújuló és igazán nagy választékban. Ráadásul a nassolás még sokak számára társul egy negatív jelentéssel, pedig az egészséges táplálkozásban ennek is megvan a helye, megfelelő minőségben és mennyiségben. A Pickies egy egészséges ( sós és édes )  finomságokkal teli csomag amit havonta állítanak össze, minden alkalommal új ízkombinációkkal és kiszerelésekkel.

1.Honnan jött az ötlet?

Az ötlet onnan származik, hogy az egészségtudatos táplálkozás elterjedésének köszönhetően egyre több egészséges nassolnivaló jelenik meg a boltok polcain, amik között magabiztos tudás nélkül nehéz és időigényes kiválasztani a megfelelőt. A Pickies gyakorlatilag ezt a problémát szeretné orvosolni azáltal, hogy a választást olyan véleményvezérek kezébe adja, akik akkor is az egészségre koncentrálnak, ha nassolásról van szó.

2. Milyen véleményvezérek állítják majd össze a csomagokat, fitnesz guruk, egészséges életmóddal foglalkozó szakemberek?

Így van, a Pickies válogatásait olyan véleményvezérek fogják összeállítani, akik maguk is kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra, szakértői a témának. Érdemes minket követni Facebookon és Instagramon, mivel hamarosan bemutatjuk az első dobozt összeválogató influenszert!

3. A közeljövőben még bővül majd a partnerek listája, kerestek meg új gyártókat?

Természetesen. Folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot újabb partnerekkel, így az oldalon található lista a jövőben bővülni fog.

4. Lesznek olyan újdonságok is amik először ebben a dobozban szerepelnek majd Magyarországon?

Igen, idővel mindenképp szeretnénk olyan hazai és külföldi újdonságokat válogatni a dobozokba, amikkel nálunk találkoznak először az egészségtudatos táplálkozásra nyitott vásárlók.


A Pickies dobozokat hónapról hónapra lehet majd megrendelni és a finomságok mellett kuponokat és kedvezményeket is találtok majd benne. A dobozok tartalmával kapcsolatban a Pickies Instagram és Facebook oldalát érdemes követni, hiszen folyamatosan megosztanak újabb és újabb infókat. 


A doboz két kiszerelésben lesz rendelhető:


PICKIES Teaser Box - 2.990 Ft
4 féle termékkel+akciós meglepetés kuponokkal az egészséges finomságokkal ismerkedni vágyóknak

PICKIES Normal Box - 5.190 Ft
8 féle termékkel + akciós meglepetés kuponokkal, az igazán tudatos nassolóknak


Akinek felkeltette az érdeklődését, ITT tud feliratkozni a hírlevélre amiből időben értesülhet majd a rendelési időszak kezdetéről és persze minden egyébről :)


Nekem bizony eléggé felkeltette az érdeklődésemet, szerintem ez egy remek kezdeményezés! :)





5 megjegyzés:

  1. Pár hete láttam. Már alig várom, hogy lehessen kapni 😊.

    VálaszTörlés
  2. Hááát, megjött, hogy lehet rendelni és én elkövettem egy olyan csúfságot, hogy összeadtam a terméket árát és ha külön megveszem őket, nagyságrendekkel olcsóbb mint így a doboz maga.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is boldogan elkezdtem megrendelni a nagy dobozt és felháborodtam a postaköltségen - ilyen dobozoknál a postaköltséget elvileg belekalkulálják az árba, nem a végén szembesítik vele a megrendelőt. Ennyi erővel egy webáruházban bepakolok mindent ami tetszik és ott veszem meg...Valamitől meg kellene hogy érje, vagy legyen benne sok ajándék termék, vagy legalább minta, vagy ne kelljen postaköltséget fizetni. A "zsákbamacska érzés" önmagában még nem elég. Úgyhogy sajnos én nem rendeltem meg. Nagy csalódás, mert a kezdeményezést abszolút jó ötletnek tartom, úgy örültem volna neki! Remélem mások is jönnek majd hasonlóval csak kedvezőbb feltételekkel.

      Törlés
  3. Na, én a postaköltségig el sem jutottam, mert már a doboz ára kb 1500 ft-tal több, mintha egyenként veszek meg mindent. Pont az a lényege az ilyen dobozoknak, hogy olcsóbban juthatunk hozzá, mint egyébként. Hát sajnálom én is, nagyon jó ötlet volt....

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...