2017. november 9., csütörtök

[ BY WISHTREND ] Green Tea & Enzyme Powder Wash




A WISHTREND korai szépségápolási webáruház jóvoltából egy olyan enzimes por állagú arctisztítót mutathatok be nektek, ami mától kapható náluk. Ráadásul a november 10-től 16-ig tartó Launching Event alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, illetve kedvezményes csomagokban még nagyobb engedményekkel is.

A BY WISHTREND Green Tea & Enzyme Powder Wash egy minden bőrtípusra ajánlott gyengéden hámlasztó arctisztító zöld teával, papain enzimmel, szódabikarbónával.


Thanks for the WISHTREND korean beauty webshop, I can introduce you to an enzyme powder face wash, that launches today. Furthermore, from 10th-16th November 2017 there is a Launching Event, so you can buy it with 20% off, or in packages with other products with even more discount.

The BY WISHTREND Green Tea & Enzyme Powder Wash is a gently exfoliating face wash, suitable for every skin types with green tea, papain enzyme and sodium bicarbonate.




Köztudott, hogy a rendszeres hámlasztás jót tesz a bőrnek, hiszen eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket, és segít a pórusokat tisztán tartani. Többféle módszer létezik erre a fizikai, durvább szemcsés bőrradírtól a kémiai hámlasztásig.  Ez a zöld teás por a lehető legideálisabb módon valahol a kettő között helyezkedik el, hiszen a szódabikarbóna szemcsék gyengéden radírozzák is a bőrt, a papayából kivont papain enzim pedig segít a hámlasztásban. Mint biológiai peeling hatékonyan távolítja el az elhalt szaruréteget és sima, megújult bőrt eredményez.

A szódabikarbónát rengeteg házi receptben látom arcpakolásként, arctisztítóként, de mivel önmagában elég lúgos, így nem feltétlenül ajánlatos kísérletezni vele. Ennek az arctisztítónak a PH értéke viszont 5.5-ös, így teljesen biztonságosan használható, akár érzékeny bőrre is. 

Ezeken kívül igazi zöld tea port is tartalmaz, valamint hialuronsavat és aminosavakat. A zöld teában található antioxidánsok hatékonyan veszik fel a harcot a szabadgyökökkel szemben, a hialuronsav és aminosav összetevők pedig a hidratálásban és a kollagén termelés ösztönzésében segítenek.

A hozzáadott Sodium Ascorbyl Phosphate pedig a C vitamin egy stabilizált formája, ami szintén segít a bőr fiatalon tartásában.

Így egy tökéletesen gyengéd, egyáltalán nem irritáló hámlasztót kapunk, ami egyúttal ápol, és segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

Regular exfoliation is good for the skin, because it can remove dead skin cells, dirt, and helps to keep the pores clean. There are more methods, from the harsh physical exfoliation to the chemical peels. This green tea infused powder is an ideal choice between the two -  the sodium bicarbonate particles gently exfoliate the skin, and the papain enzyme derived from papaya fruit also helps with exfoliation. As a biological peeling the papain removes dead skin cells effectively and helps to achieve renewed, smooth skin.

I often see sodium bicarbonate in DIY face masks or face washes, but in itself it's PH is too alkaline, so it's not recommended to experiment with it. This face wash has the PH of 5.5, so it's safe for the skin, even for sensitive skin.

It also containes green tea powder, sodium hyaluronate and amino acids. Antioxidants in green tea fight free radicals, sodium hyaluronate and amino acid s help with hydration and stimulating collagen production.

Sodium Ascorbyl Phosphate is a stabilized form of Vitamin C, it keeps the skin young and fresh.

Altogether we have a gentle, absolutely non-irritating exfoliator that helps to hydrate and regenerate our skin.



Parabén, mesterséges színezék és illatanyag mentes.

It's free from parabens, artifical colouring and perfume.


Használat:

sminkeltávolítás után kb. egy teáskanálnyi port szórjunk a kezünkbe, és kevés vizet adjunk hozzá

kezdjük el felhabosítani,

vigyük fel a benedvesített arcunkra és gyengéden masszírozzuk be,

a szemkörnyéket természetesen kerüljük el,

majd öblítsük le langyos vízzel

How to use:

After removing makeup sprinkle approximately 1 teaspoon into the palm of your hand and add a combine it with water

foam up the mixture

apply to wet face and gently massage it

avoid the eye area

rinse with lukewarm water


Akár minden nap használható, de érzékeny bőrűeknek inkább csak heti 2-3 alkalommal ajánlott.

Ne használjuk más kémiai vagy fizikai hámlasztókkal együtt.

You can use it daily, but if you have sensitive skin reduce it to 2-3 times a week.

Don't use it with other chemical or physical exfoliants.





Vélemény:

Nagyon praktikus a flakon, könnyű belőle adagolni. Elképesztően finom matcha tea illata van, nagyon kellemes! Elsőre nehéznek tűnt felhabosítani, de a következő alkalommal már eltaláltam a megfelelő mennyiséget, amivel laza és könnyű habot kaptam. Finom és frissítő érzést ad használat közben. A szódabikarbóna gyengéden radíroz, közben a papain is teszi a dolgát. Egyáltalán nem irritál, és könnyű lemosni. Meglepően jól hidratál, semmi feszülő érzet nem marad utána. Az arcom tényleg puhább és üdébb lett tőle, a pórusaim is kisebbnek tűntek. Nagyon ügyesen eltávolítja a szébumot, szennyeződéseket, segít kontrollálni a zsíros, kombinált arcbőrt. 

Én hetente többször használtam, nem minden nap. Nagyjából az ötödik alkalom után épp egy próbafülkében voltam és megnéztem az arcom a tükörben, és azon gondolkodtam, melyik alapozót is használtam, mert annyira jónak tűnt a bőröm. Rövid gondolkodás után rájöttem, hogy nem is volt rajtam alapozó. Egyszerűen csak tiszta, üde és ragyogó volt az arcom, és a pórusaim is kisebbnek tűntek. Mást nem változtattam a rutinomon, szóval... Hozzáteszem, hogy fizikai bőrradírokat ritkán használok, a kémiai hámlasztókkal is csak ismerkedek, úgyhogy tökéletes terep volt a kombinált, fakó bőröm egy ilyen okos kis cuccnak mint ez :) 

Kombinált vagy zsíros bőrűeknek mindenképp ajánlom!


My verdict:


The plastic bottle is very handy, it's easy to control the amount. It has an amazing matcha tea scent, very pleasant! First time it was difficult to create a foam, but later I managed to get the right amount, and I made a loose, lightweight foam. It was very refreshing. Sodium bicarbonate gently exfoliates and the papain enzyme is also doing it's job. Absolutely no irritation and easy to wash off. It hydrates my skin surprisingly well, and I did not experienced any stripping sensation. My face was really soft and glowy after that, and my pores looked smaller. It removes sebum, dirt and controls the sebum production of oily skin.

I use this a few times a week, not every day. After the fifth usage, I was in a dressing room and looked at my face in the mirror and I was wondering which foundation I have on my face, because my skin looked really good. After a few seconds I remembered that I had no foundation on. My skin was simply clean, glowy and fresh, and my pores looked smaller. I didn't changed anything else in my routine...The truth is, I rarely use physical exfoliants and only started getting to know acids, so my combination and dull skin was a perfect canvas for this clever little thing :)


A WISHTREND webáruházban most több akciós ajánlatban is kapható:


20% kedvezménnyel november 16-ig

Csomagban a BY WISHTREND Vitamin 75 Maximizing krémmel ( ami kitűnő zsíros vagy kombinált bőrre ) 25% kedvezménnyel


Csomagban a BY WISHTREND Vitamin 75 Maximizing krémmel és a 10 db-os Natural Vitamin 21.5 Enchancing fátyolmaszkkal 30% kedvezménnyel




Ha a WISHTREND-en vásároltok érdemes megnézni a Free Shipping kínálatot, mert ha ebből is betesztek valamit a kosaratokba, ingyenes lesz a szállítás, illetve ha 69 dollár felett vásároltok akkor szintén.





2 megjegyzés:

  1. Érdekes ez a por állag, még soha nem használtam ilyen arctisztítót. A 17 dollár nem is tűnik soknak érte... mindig olyan nagy a kísértés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jópofa dolog amúgy, de pont az állaga miatt nem könnyű megítélni meddig lesz elég, de remélem sokáig. Én tényleg csak hetente párszor szeretném használni, meglátjuk meddig tart. Azt látom egyébként hogy ezek a porból hab lemosók most nagyon mennek a koreai oldalakon, úgyhogy biztos egyre több helyen lehet majd találkozni ilyesmivel.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...