2013. augusztus 28., szerda

Morgan Taylor - No Way Rosé


Nemrég lehetőséget kaptam rá hogy bemutassak a blogon néhány Morgan Taylor lakkot. A Gelish lakk alkotói hozták létre ezt a márkát és elsősorban szalonokban találkozhatunk majd vele, illetve gondolom manikűr kellékeket forgalmazó szaküzletekben is talán, valamint a forgalmazónál a szakma és a civilek számára is elérhető.  Ha lájkoljátok a Facebookon a MyNailArt oldalát akkor első kézből kaphattok majd információkat a Morgan Taylor lakkokról is, ráadásul most pont nyereményjáték is indult, úgyhogy érdemes :) Egyébként 106 árnyalatból lehet majd választani és esküszöm a választás nehéz. Nagyon eltalált és izgalmas színek!


Konkrétan ez a No Way Rosé a legszebb rose gold árnyalat amivel valaha dolgom volt. Teljes körűen még a fényképek sem adják vissza azt a hatást amitől tízpercenként a körmeimet bámulom. Elegeáns, szofisztikált, enyhén metálosan csillogó...Egy rétegben tökéletesen ugyanígy fedett, rutinból rányomtam még egy réteget de felesleges volt. Határozottan extra minőségű, szépen terülő lakkról van szó. 


Az üveg hatalmas, gigantikus mennyiségű folyékony csodasággal tele. De tényleg, amikor kézhez kaptam, gyakorlatilag meghatódva bámultam percekig mert annyira szép...Ugye?? Nem akarom igazán túlmisztifikálni a körömlakkozást, de annyira jól tud esni egy spéci manikűr, teljesen feldobja az ember napját :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...