2014. augusztus 4., hétfő

Max Factor Gel Shine - Vivid Vermillion


Ez itt kérem egy nagyon komoly, nagyon szép neonkorall. A szép fény viszont részben a fedőlakknak köszönhető, szerintem az Astor gél csillogású lakkjai ennél azért jobbak. A felvitel rendben van, a tartósság is oké, textúra meg minden. De ha valaki extra, lélegzetelállító csillogásra vágyik, akkor ez a lakk önmagában nem fogja azt a hatást biztosítani, kell hozzá még valami spéci, szintén csillogó fedőlakk is. 
Azért a gyönyörű szín miatt - ami annyira élénk és vibráló hogy szinte leugrik a kezemről - tényleg érdemes volt megvenni, hosszú ideje kerestem már egy ilyen árnyalatot! 





4 megjegyzés:

  1. Véééééégre valaki írt róluk, már nagyon kíváncsi voltam rájuk. :) Szép színe van, az, hogy kell rá fedőlakk, szerintem nem baj, én pl. úgyis mindenre kenek, de kicsit drágák ahhoz képest, hogy a színek nem túl extrák. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én is morfondíroztam egy kicsit mielőtt megvettem, de ez a szín levett a lábamról :)) A többi szín viszont nem igazán hozott lázba...

      Törlés
  2. hát, nem mondom, h én ezt most azonnal akarom, várok még róla pár beszámolót! ^^ egyébként van egy astor lycra lakkom, ami hasonló színű, eddig az a kedvenc picit tartósabb lakkom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon bírom az Astor Lyra lakkokat, szerintem az egyik legjobb minőségű drogériás lakk! Hát igen, a szín megfogott, de valahogy én komolyabb csillogást vártam. Majd legközelebb ha felkenem akkor fedő nélkül is megmutatom :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...