2014. november 21., péntek

L'oreal Colour Riche Collection Exclusive - Julianne's Nude


A L'oreal Collection Exlusive körömlakkok közül a Julianne Moore által szingált üvegcsére esett a választásom, ez tűnt színben olyan nude-nak amit én folyton keresek. Az ecset mintha egy fokkal bumszlibb lenne mint a korábbi L'oreal lakkoknál, szerintem ez a húzás felesleges volt, én kimondottan szeretem a normál és vékony méretű ecsetet. Bár igaz, hogy mostanában hódít a masszív ecset trend, lehet hogy a következő években már festőpemzlivel jönnek a lakkok...
Gazdag, krémes nude, az ecsettel vigyázni kell, hogy eltaláljuk a megfelelő mennyiséget, az üvegcse apró és nem túl sok lakkozásra való van benne. Exkluzív kis cucc, ugye :)
De komolyan, a minősége valóban kiváló, mind az állaga, mind a felvitel és a száradási idő perfekt, a finise csodás, krémes, már-már géllakk szerűen fényes. Tartós.
Egy rétegben is jól fed, én azért két rétegben használtam. Csodálatos, természetes, mindenhez illő szín, nekem nagyon bejön. Hasonlít az egyik kedvenc Model's Own nude lakkomra, sőt igazából annak a hasonmását kerestem már vagy fél éve és eddig ez a legjobb.





Az utolsó képen sikerült némi napfényt is elcsípnem, úgy egy fokkal melegebbnek tűnik, de alapvetően ez egy elég neutrális nude, olyan igazi bőrszínhez közeli.

Ami még tetszik a kollekcióból az a Doutzen féle nude, majd azt is tervezem beszerezni.


4 megjegyzés:

  1. Én a Doutzen féle árnyalatot vettem meg és a Max Factor lakkok között is van egy ugyanolyan árnyalat csak ott az ár-érték arány sokkal jobb, szerintem azt jobban megéri megvenni (megvan mindkettő).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, utánanézek a Max Factornak! Az valóan jobban megéri, mert sokkal több van benne, minőségre meg teljesen hasonló.

      Törlés
  2. Vennem kell egy ilyen lakkot, a színésznő miatt is, illetve eddig ez a második szín ami nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is bírom Julianne Moore-t :) Melyik az első szín ami megtetszett?

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...