2014. december 22., hétfő

Last Minute karácsonyi ajándékok

Last Minute Christmas gifts




Én általában időben szoktam megvenni az ajándékokat és tényleg gondosan, előre megtervezve, véggigondolva hogy ki minek örülne.....de azért így is valahogy csak összejön néha, hogy az utolsó pillanatban kell kapkodva vennem valakinek még valami apróságot. Az ilyen esetekre szeretnék néhány tippet adni. Azt hiszem az itt felsorolt dolgok többségének szinte mindenki örül vagy hasznát tudja venni:

Minőségi étcsokoládé - szóval nem azt mondom hogy rohanjuk be a boltba egy Tibiért, hanem hogy barangolva a karácsonyi forgatagban térjünk be valami kis ínyencboltba, csokimanufaktúrába és vegyünk egy olyan szuper csokit ami különlegesen extra minőségű - még így is legfeljebb 1-2.000 Ft-ot költünk, de az illető aki kapja, érezni fogja a törődést és különleges bánásmódot
Finom vörösbor - Ez főleg férfiaknak illendő ajándék, de mondjuk nekem is mosolyt lehetne csalni az arcomra például egy Pannonhalmi Apátsági Infusio vörösborral, de felvidítana egy Fekete Cabernet Sauvignon vagy egy Günzer Stílus cuvée is.
Minőségi pezsgő - A pezsgő így év végén mindenkinek jól jön ajándékba és ha valami olyat választunk amit nem lehet minden szupermarket polcáról leemelni, akkor szintén valami különlegeset adhatunk ajándékba. A Szigeti pezsgőket nemrég fedeztem fel, de remek minőségi pezsgőket lehet venni a Bortársaság üzleteiben, a Taschner pezsgőket szintén tudom ajánlani
Tea - Ha valami extrább teát kap valaki, aki egyébként is nagy valószínűséggel szokott teázni, azzal szintén nem lehet melléfogni. 
Stollen - Aki szereti az édességet, neadjisten a marcipánt is az mindenképpen örülni fog egy ilyesminek
Illatgyertya - Főleg hölgyek, főleg tizennégytől százöt éves korig, biztosan örülnek egy finom illatgyertyának
Különleges méz - A méz gyógyír is, télvíz idején meg pláne jól jön, minden háztartásban van helye
Különleges lekvár - Szintén ínyencboltokban vagy a vásári forgatagban nagyon csúcs lekvárokra lehet bukkanni. Én személy szerint még nem találkoztam Magyarországon olyan személlyel aki ne szerette volna a lekvárt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...