2015. július 30., csütörtök

Gilette Venus Snap utazó borotva készlet




Ez az első eset hogy egy borotváról írok a blogon, de valljuk be, nyáron eszenciális dologról van szó. Szerintem mindannyian, amikor a nyaralásra pakolunk, elsőként ilyesmit készítünk be :) Azért is muszáj megemlítenem mert szenzációs utazó készletről van szó, praktikus, kicsi, jól használható! Az Iparfüméria webáruház kínálatában pedig elég kedvező áron lehet hozzájutni.




  • csúszásmentes nyél
  • 5 penge
  • krémezőcsík az akadálymentes siklásért
  • praktikus tartó doboz





A lélegző tartónak hála akár nedvesen is visszatehetjük, így is meg fog száradni. Nagyon mutatós és apró a dobozka, bármilyen kicsi nesszeszerbe befér, elképesztően jó utazáshoz!




A nyele nemhogy csúszásmentes, hanem komolyan mondom könnyebben és biztosabban lehet vele dolgozni mint egy normál nyelű borotvával.





Egyszerűen tökéletes, gördülékenyen és akadálymentesen siklik, tényleg érzem a krémezőcsíkot is, nagyon biztonságos, jó a fogása, gyönyörűen szőrtelenít. Nagyon megszerettem, most úgy vagyok vele hogy nemcsak utazáshoz, hanem mindig ilyet szeretnék használni. Ráadásul mennyivel könnyebb a zuhanyfülkébe is ebben a tartóban bevinni :) Óriási ötlet, szuper kivitelezés és az egyik legjobb minőségű borotva amit valaha használtam. Ha gyors és bombabiztos megoldás kell, mindenképpen ajánlom! Ráadásul a legtöbb Venus borotvafej illik rá, úgyhogy az utánpótlás is biztosított.

10-ből 10 pontot kap nálam!




2 megjegyzés:

  1. Jajjj de cuki,ezt nekem is be kell szereznem, pont most megyünk nyaralni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper cucc, és tényleg édes ebben a kis dobozkában :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...