2016. március 17., csütörtök

Crazy Rumors ajakbalzsamok - Candy Corn és Orange Creamsicle



Imádom a Crazy Rumors ajakápolókat és mióta megtaláltam a legolcsóbb beszerzési forrást ( Iherb ) azóta időnként fel is töltöm a készleteimet, most Candy Corn és Orange Creamsicle fantázianevűeket vettem.

A Crazy Rumors a rendkívül széles választékról, jópofa designról és jobbnál jobb illatú és ízű, természetes összetevőkből készült ajakbalzsamokról ismert. Krémesek, hosszan tartó ápolást nyújtanak, de nem csillognak túlzottan az ajkakon, a lehető legjobb segítség a kiszáradt szájnak. Nem beszélve arról, hogy ezek a finomságok tényleg fel tudják dobni a napot, olyan kellemes komfortérzetet nyújtanak :)




A Candy Corn bejött nekem, tényleg olyan karamellás vagy cukros popcornra hasonlít az illata, kimondottan tetszik. Az Orange Creamsicle viszont nekem nagyon halovány, szinte alig érzek bármilyen illatot, narancsot meg pláne nem. Minőségre ugyanolyan csúcs, de nincs meg valahogy tőle a szokásos Crazy Rumors fíling...Úgyhogy ezt inkább estére használom, lefekvés előtt.




100% természetes összetevők: Makadámia és olívaolaj, szójawax, shea vaj, jojoba olaj, természetes illóolajok, stevia. Vegán és állatkísérlet mentes termék.

Egyáltalán nem szárad ki és tapasztalatból tudom, hogy akár egy év használat után is ugyanolyan szépen ápolja az ajkakat. Én tartok egyet a táskámban, az ágyam mellett, a piperepolcon - mind különböző illatú - 3 dollárt igazán megér :) Főleg hogy először egy magyar webshopból rendeltem ilyet, ahol jóval 1.000 Ft felett volt az ára....



2 megjegyzés:

  1. Nekem a Cinnamon Bun van meg, én is nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig tudtam közülük én is választani, a Cinnamon Bunt is néztem :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...