2016. március 8., kedd

Remington Reveal fűtött szempilla göndörítő és csipesz


Nőnapra ezt a csodálatos ajándékot kaptam a MyBeautytools webáruház csapatától amit ezúton is köszönök! Többek között Remington termékek széles választékát találhatjátok meg náluk, például ezt a Reveal fűtött szempilla göndörítő és led lámpás csipesz készletet is - ami remek eszköz azoknak akik szeretik rendben tudni a szemöldöküket és szempillájukat. 
Persze szempilla göndörítőm nekem is van, és láttam már néhány szépségtippet arról, hogy vannak akik hajszárítóval melegítik a göndörítőt és utána használják mert így sokkal szebb eredményt lehet elérni - de őszintén szólva nem gondoltam rá, hogy ilyen macerás újítást bevezessek. Szerencsére már nem is kell ilyennel foglalkozni, mert a Reveal fűtött szempillagöndörítő ezt egyben tudja.


A készlet tartalmaz egy fűtött szempillagöndörítőt és egy led lámpás csipeszt amivel a lehető legprecízebben tudjuk formázni a szemöldökünket. 


Letisztult és elegáns kis készlet, szépen mutat mindenhol ( és kisebb helyen elfér mint egy hagyományos szempilla göndörítő, ráadásul a kupak miatt higiénikusabb is )


Íme a szuper kis csipesz, ami a beépített led lámpával biztosítja a tökéletes rálátást szemöldök szedéshez



Ami szintén jó pont, hogy az elemek a csomag részei, nem kell külön gondoskodni róla


Így néz ki közelről a göndörítő, kis fűtőszál melegíti fel - maga a fej pedig egy spirálhoz hasonlít.


Az oldalán kell bekapcsolni


Az elemet pedig úgy lehet behelyezni, hogy lehúzzuk az alsó fehér részt.


Vélemény:

Először tartottam tőle vajon mennyire melegszik fel, de többször hozzáérintettem a bőrömhöz is közben, hogy ellenőrizzem és tökéletesen biztonságos a hőfoka. Várni kell pár másodpercet hogy a megfelelő melegséget elérje majd lassú mozdulatokkal göndöríthetjük vele a pilláinkat, majdnem úgy mintha spiráloznánk. Én a leghatékonyabbnak akkor érzem, ha tényleg lassan húzom végig és akár egy-két másodpercig a végénél még tartom is. Kábé háromszor-négyszer húzom végig a pillákon. Nem kell aggódni amiért nem hasonlít a megszokott szempilla göndörítőkhöz, ugyanazt a hatást lehet vele elérni, sőt még jobbat, a melegítésnek köszönhetően. Ráadásul annyira jó érzés! :) Tényleg kényeztetésnek érzem :)

A csipesz szintén kitűnő, a jobb fajták közül való és a fénnyel minden apró szőrszálat fel lehet fedezni, nagyon remek ötletnek tartom! Azt hiszem ilyesmire minden nőnek szüksége van, hogy hol volt ez eddig?? :)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy ez a készlet megnyerhető márciusban, ha regisztráltok a Remingtonnál, 
ITT találjátok az infókat erről.

2 megjegyzés:

  1. A csipesz a világ legjobb csipesze! Amúgy érdekes ez a kütyü, én úgy vettem észre azért kell vele vigyázni, mert könnyen megéghet a pillatő :) Legalábbis először bénáztam vele :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor lehet, hogy nekem azbesztpilláim vannak :)) Én meg direkt jó sokáig bíbelődtem vele, hogy vajon lesz-e melegebb, de nem volt gondom - mindenesetre azért akkor jobban vigyázni fogok vele!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...