2016. május 18., szerda

Avene PhysioLift szemkörnyékápoló balzsam


Az Avene PhysioLift termékcsaládja érzékeny bőrre nyújt anti aging ápolást, én most a szemápoló krémet vásároltam meg, mert úgy éreztem kell egy kis komolyabb odafigyelés a szemem környékén. Ahogy egyre idősebbek leszünk a bőrünk egyre szárazabbá és vékonyabbá válik, és ahol már eleve vékonyabb és érzékenyebb - mint például a szem körül - ott még inkább szüksége van alapos törődésre.

A PhysioLift Eyes egy gazdag és krémes balzsam, igazi felüdülést, azonnali enyhülést nyújt a használata. Ráncok, táskák és sötét karikák ellen egyaránt bevethető. Könnyen beszívódik és tényleg jól hidratálja a szemkörnyéket. Éjszakára kell használni, és amíg alszunk dolgozik, hogy reggelre csodás tekintetünk lehessen.


Hatóanyagok:

Avene termálvíz 

Retinaldehyde - gyengéd ragyogásfokozó, a retinolnál kevésbé erős hatóanyag

Hialuronsav mono-oligomerek - kisméretű hialuronsav molekulák a jobb felszívódás érdekében

Ascofilline - kollagénszint növelő és bőrfeltöltő

Ezen kívül szilikon származékot is tartalmaz a jobb állag miatt, csak jelzem, hátha valaki kerüli az ilyen összetevőket.


Praktikus pumpás adagolója van ami abszolút higiénikus felvitelt tesz lehetővé - ez egy szemápolónál pláne fontos.

Nagyon elégedett vagyok vele, az apró ráncokat egy-két hét alatt halványítja és valóban feltölti és üdén tartja a szemkörnyéket. Hipoallergén és nem komedogén. Egyik legjobb szemkrém amit mostanában használtam! Az ár/érték arány is kitűnő, magas minőség, megfizethető áron.

4 megjegyzés:

  1. Na ez elég izgisen hangzik :) A Te véleményedre meg mindig adok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked még jó pár évig biztosan nem kell ilyen, de egyébként tényleg jó krém :)

      Törlés
  2. Ezzel meg sajnos nem talalkoztam :( A hidratalo szerumot es a micellas vizet hasznalom az Avene-tol es szeretem oket. Mennyibe kerul a szemkrem? Kicsit testesebbet keresek, mint pl a Shiseido Benefiance anti-wrinkle eye cream.

    VálaszTörlés
  3. A múltkor én ezt valami akcióban vettem, most az Iparfümérián 7.990 Ft. Ez tényleg testes és gazdag krém! Előtte alaposan átolvastam mindent a PhysioLift termékcsaládról és ezt a szemkrémet meg a ráncfeltöltőt agyondicsérték, ezért is reméltem hogy beválik nekem is.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...