2016. május 5., csütörtök

Born to Bio - Monoi Coco tusfürdő


Ismét az Iparfüméria natúrkozmetikum választékát böngésztem és ott bukkantam rá a Born to Bio termékcsaládra.  A Born to Bio egy francia natúrkozmetikumokat gyártó cég, termékeit az Ecocert minősítette. A tusfürdőik 100%-ban természetes illatanyagot tartalmaznak, parabén- PEG és szilikonmentesek és nem tesztelnek állatokon. 99,5 %-ban természetes összetevőket, ezek közül min. 10%-ban organikus eredetű hatóanyagot használnak. De a fennmaradó anyagok is az Ecocert által biztonságosnak minősített összetevők.


A Born to Bio Monoi Coco tusfürdő amerikai duglászfenyő kivonatot tartalmaz, kókuszolajat, kókuszt és tiara virág olajat.


Ettől a tusfürdőtől nem kell mű kókuszillatot várni, valóban csak enyhe és diszkrét, de nagyon kellemes illata van. Virág és finom, természetes kókusz keveredik benne. Jól habzik és rendkívül gyengéd a bőrhöz. Az összetevőinek köszönhetően nulla az esélye annak hogy kiszárítsa a bőrt, abszolút komfortérzetet ad.

A csomagolást nagyon bírom, külön öröm, hogy egy natúrkozmetikum ilyen életvidám és jópofa külsőt kapott.


Én elégedett vagyok vele, ráadásul megnyugtató érzés, hogy egy olyan termék amit naponta használok biztonságos összetevőkből áll. Az ára az Iparfümérián nagyon kedvező, összehasonlítva más beszerzési helyekkel, úgyhogy érdemes innen rendelni.




2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...