2016. május 3., kedd

Keleties bohém - Pet'la Plate Mistery II.


Valami olyasmi színvilágot és mintát szerettem volna, ami leginkább az indiai szárikat idézi és ezzel a pompás Pet'la nyomdalemezzel sikerült is valami hasonló hangulatú manikűrt készítenem.


Alapnak egy csillogó halvány narancs Golden Rose lakkot választottam és a lemez mintái közül a keleties motívumokat használtam.


Kicsit erősebb kék  jó lett volna, de azért jól mutat így együtt



Ez a lemez szenzációs, nagyon jó minőségű és sokféle variáció elkészíthető vele!


Egy Avon lakkal nyomdáztam, egész jól működött. Még van mit gyakorolnom a nyomdázáson, nem sikerül mindig olyan patent módon ahogy elvárom - de mindenkit biztatnék hogy bátran próbálkozzon vele, mert szuper móka!


4 megjegyzés:

  1. Én már annyit kísérleteztem az ilyen nyomdákkal, nem egyet kipróbáltam és leteszteltem de nekem valahogy mindig csúnyán sikerül a minta pedig esküszöm mindent úgy csinálok ahogy le van írva!:( A te körmeid viszont nagyon szépek lettek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, bár itt-ott nekem is elbizonytalanodott kicsit a minta :) A kezdeti próbálkozások során nekem is voltak gondjaim, de az első amit megtanultam hogy egyáltalán nem mindegyik lakk jó nyomdázásra, a második, hogy jó nyomdázó kell. Először egy olcsóbb Bornprettystore-os nyomdázóm volt, elment, de nem volt az igazi, most egy szintén olcsó Aliexpress-ről rendelt átlátszó van, ez már jobban bevált.
      Mondjuk még így is úgy érzem hogy sosem fogok olyan gyönyörűen nyomdázni mint a kedvenc bloggereim, de gyakorolgatok azért, most ezek a Pet'la lemezek nagyon meghozták a kedvemet :)

      Törlés
  2. Nekem annyira nem stílusom a Pet'la, de szép lett a mani. A MoYou lemezekkel még nem volt gondom, több, mint 10 van, elsőre jól nyomdáztam velük, persze szilikonos nyomdázóval. Kell a jó készlet, ennyi a titka, amit te is írtál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MoYou is van, meg még tervezek én is rendelni többet - csak neki kell látnom nyomdázni :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...