2016. május 23., hétfő

Lookfantastic Beauty Box - 2016. május


Most egy kicsit később érkezett meg hozzám a doboz mint az előzőek, de épp amikor reklamálni akartam, kopogtatott vele a postás. Általában a kiküldéskor megírják a várható szállítás napját, most 3 nappal később jutott el hozzám, korábban meg szinte egy héttel a várható időpont előtt már megkaptam. 

Mint korábban is írtam, feliratkoztam egy évre a Lookfantastic webáruház beauty box szolgáltatására, mert így csak 11.25 Fontba kerül egy doboz, szállítási díj nincs. Tehát havonta alig több mint 10 Fontért kapok egy meglepetéscsomagot amiben többnyire mindig kedvemre való dolgok lapulnak. Persze vannak ismétlődő márkák, például: REN, Caudalie, Revlon, Nuxe, Lord&Berry, Bliss - de szinte mindegyik dobozban van valami abszolút újdonság, olyan márka amit még nem ismertem. A dobozban található kozmetikumok, szépségkellékek értéke minden alkalommal bőven meghaladja a feliratkozási díjat, ráadásul minden hónapban nyerni is lehet valamilyen terméket. Ami azt illeti, én már nyertem is egy Magnitone arctisztító készüléket, amit először el se akartam hinni. Egy plusz cetli volt a dobozban amit majdnem félrtettem hogy biztos valami reklám, de egy kód volt rajta, amit be kellett ütnöm, hogy kézhez kapjam a nyereményemet és másfél héten belül meg is érkezett...!

Szóval én az eddigi tapasztalataim alapján nagyon meg vagyok elégedve ezzel a feliratkozással, még nem csalódtam egyik dobozban sem, illetve nem bántam meg hogy előfizettem rá. Vannak ütősebb és átlagosabb összeállítások, de igyekeznek úgy összeállítani őket, hogy minél több ember örömét lelje benne.

Ami sokaknak nem szimpatikus, hogy míg korábban egyesével lehetett rendelni, most áttértek erre az előfizetéses rendszerre:

  • 1 hónapos előfizetés 15 Font
  • 3 hónapos előfizetés 13.33 Font
  • 6 hónapos előfizetés 12.50 Font
  • 12 hónapos előfizetés 11.25 Font
A kártyát havonta terhelik meg az összeggel minden esetben, tehát nem kell egyben kifizetni.


Ami nekem is problematikusnak tűnik az az, hogy az előfizetés automatikusan meghosszabbodik, hacsak le nem mondom. Erre viszont egészen egyszerűen a My account-ba belépve van lehetőség, egy gomb megnyomásával. ( Turn off auto-renew )

Tehát ha egy dobozra fizetsz elő, akkor célszerű a vásárlás után a fiókodba belépve lemondani, nehogy a következő hónapban is automatikusan létrejöjjön a tranzakció. Ha 3 havira akkor a harmadik doboz megérkezése után és így tovább.




A kis bevezető után lássuk mi volt a májusi dobozban ( a szokásos ajándék Elle magazin mellett ) :




  • Wet Brush - normál méretű termék
  • REN Wake Wonderful éjszakai krém - minta 10 ml
  • Vichy Liftactiv Supreme nappali krém - minta 15 ml
  • Ioma Paris Optimum Youthful hidratáló krém - 7 napos próba adagok
  • Eve Lom arctisztító és kendő - minta 5 ml
  • Decleor Hydra Floral krém - minta 5 ml
  • Revlon Uniq One Coconut Hair Treatment - minta 9 ml






Decleor Hydra Floral hidratáló gél krém - 70%-ban víz alapú textúrájával intenzíven hidratál, egy könnyű, egyébként roppant módon túlárazott hidratáló krém. Biztosan remek és örülök, hogy kipróbálhatom de annak pláne örülök, hogy anélkül próbálhatom ki, hogy egy 50 ml-es tégelyre tízezer forintot költenék :)


REN Wake Wonderful Night-Time Facial - Egy éjszakai arcápoló, ami alvás közben ragyogóbbá, egységesebbé varázsolja az arcbőrt - azt hiszem ez tetszeni fog nekem! 



Vichy Liftactiv Supreme nappali krém - Korábban már használtam Vichy arckrémeket, úgyhogy szívesen kipróbálom ezt is, meglátjuk hogy válik be. Rhamnose nevű növényi cukrot tartalmaz ami segíti a sejtmegújulást, feszesít és halványítja az apró ráncokat. 


Amikor ezt a mini Uniq One hajápolót megláttam nagyon megörültem, ismerem és szeretem, tökéletes lesz nyaraláshoz! Ez egy leave-in kondicionáló, szuperjót tesz a hajjal és csodás kókuszos illata van.


Eve Lom Cleanser - ez pedig egy híres tisztító balzsam, amihez muszlin kendő is jár. A Vogue magazin szerint a világ legjobb arctisztítója, gyanítom ezt sem vettem volna meg csak úgy teljes áron. De így lehetőségem van legalább egyszer az életben ezt használni :)


Egy újabb francia kozmetikai cég márka amiről még nem hallottam: Ioma Paris. Ez egy 7 napos rituálé, kis tégelyekben vannak a napi adagok, nappali és éjszakai hidratáló krém. Jó ötletnek tűnik, ennyiből már meg lehet állapítani hogy mennyire használ.


Wet Brush - na ez a hajkefe viszont szenzációs a nedves haj kibontására, mióta volt belőle egy mini változatom, csak ezt használtam és most végre van egy teljes méretű. Ez tényleg nagyon jó, számomra ez a doboz kincse :) Ráadásul az ra 8 Font körül van, úgyhogy már ezért megérte.


Vélemény: Amint megpillantottam a Wet Brush hajkefét én meg voltam véve, ezek után minden további termék már csak ráadás volt! Nagyon érdekel az Eve Lom arctisztító balzsam is, és a Revlon hajápolónak is örülök. A REN éjszakai krémet is minél előbb ki fogom próbálni. A Vichy arckrém is jól jön majd, vihetem magammal mindenfelé a kozmetikai táskámban. A Decleor és Ioma termékek se lehetnek rosszak, kifejezetten örülök, hogy ennyi féle arckrémet megismerhetek.

2 megjegyzés:

  1. Na ez a doboz 100%. Mindig tervezek venni egy boxot, aztán mindig elköltöm másra. :'D na jó ha nyáron már nem, de ősszel tényleg veszek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van egypár amit nagyon eltalálnak! Még a téliek is jók, mert azokban úgy vettem észre mindig van valami sminktermék - biztosan azért hogy feldobják a hideg évszakot vele :))

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...