2016. május 12., csütörtök

Pixibox - 2016. május


Tegnap megérkezett hozzám a májusi Pixibox, amit a beharangozó alapján már nagyon vártam. Több teljes kiszerelésű termék és jó hangzó márkanevek csábítottak ismét rendelésre. 

A doboz valóban alaposan meg volt pakolva, csodálkoztam is, hogy fért ennyi minden bele, szerintem egy teljesen valószínűtlen állapot volt, mert ugyanúgy én már nem tudtam visszarakodni bele :)


A dobozban 3 teljes kiszerelésű termék, 2 utazó méretű és két minta kapott helyet valamint egy kiegészítő ajándék.


Tartalom:

  • Bioderma - Photoderm Bronz Oral kapszula - teljes kiszerelés
  • Milani Brillant Shine szájfény - teljes kiszerelés
  • Collistar Talasso tusfürdő - utazó méret
  • Collistar Nourishing Anti-Age Oil Milk - utazó méret
  • Uriage termálvíz spray - minta
  • Revlon Professional Orofluido szépség elixír hajápoló - teljes kiszerelés
  • Nina Ricci L'Extase és L'Extase Carresse de Roses női parfümök - minta







Azt hiszem ez volt az a dolog ami miatt alig fért be a többi cucc a dobozba, egy Collistar ajándéktáska, ettől nem voltam különösebben elbűvölve, de azért gondolom sokan örülnek neki.


Ezt a Photoderm Bronz Oral kapszulát viszont határozottan csalódásként éltem meg, amikor megtudtam hogy lesz benne Bioderma, reménykedtem hogy esetleg valami napvédő kence, vagy hidratáló, esetleg sminklemosó lesz. Biztosan szuper dolog ez a kapszula ami belsőleg segít a tökéletes barna szín elérésében és tényleg jó kis hatóanyagok vannak benne, de hát, értitek. Ez egy doboz kapszula. Én egy szépségdobozban kencéket szeretnék :)


Revlon Professional Orofluido szépség elixír hajápoló - Na, ez már viszont azért megörvendeztetett! Nem sok Revlon termékhez volt eddig szerencsém, úgyhogy ezt izgatottan vettem a kezembe, persze azért ügyes a csomagolása, mert egy háromszor akkora dobozba van elrejtve ez az olaj :) Ez nagyon jól jött most nekem, pont szükségem volt valami ilyesmire. 
Minden hajtípusra alkalmazható, selymes állagú ápoló - argán-, ciprus-, és lenmagolaj keveréke. Nedves és száraz hajon egyaránt alkalmazható. Nos, ez jól hangzik és az illata is szuper!



Collistar Talasso tusfürdő - ennek szintén szenzációs az illata és az összetevői is, valami nagyon kellemes gyógynövényes-mentás jellegű illata van és illóolajokat, shea vajat tartalmaz. Krémes, gazdag állagú.




Ennek már a neve is érdekes, Collistar Nourishing Anti-Age Oil Milk - és tényleg tejszerű az állaga, az illata elképesztően csodálatos ( narancsvirág, citrusos gyümölcsök ) - viszont a textúrája olajos. Érdekes és újdonság és jóillat, remek!


Uriage termálvíz spray - Ennek szintén nagyon örültem, ez a mini termálvíz spray pont jó helyen lesz a táskámban nyáron, hogy bármikor fel tudjam frissíteni magam!


Milani Brillant Shine szájfény - Ravis Raspberry árnyalatban - Ez szintén csodás, imádom a Milani sminkeket és szerencsére ilyenem még nem volt tőlük :)



Aztán volt még a csoagban egy Vichy Dercos sampon minta ami jól fog jönni nyaraláskor


Valamint két Nina Ricci illatot is lehetőségünk nyílik kipróbálni. Az egyik keleties, fűszeres, a másik kicsit finomabb, virágosabb illat.


Összességében elégedett vagyok a doboz tartalmával, a Collistar termékek nagyon felkeltették az érdeklődésemet, a Revlon hajolaj is, és a parfümöknek is örültem. Az Uriage termálvíz spray praktikus meglepetés. Egy Milani szájfény meg mindig jól jön :) A Bioderma kapszulát is majd elhasználom azért, aztán meglátjuk.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy megrendeljem a márkák alapján, aztán úgy voltam vele, hogy jelenleg inkább félreteszem azt a pénzt, maximum jól megbánom, de annyira nem vagyok elájulva most, mint ahogy gondoltam, hogy leszek. Az Orofluido viszont nagyon jó, nekem mintám van belőle, és szeretem, úgyhogy amiatt talán megérte volna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pontosan így vagyok vele, alapból elégedett vagyok, de nem volt olyan "wow" hatás. Viszont az olajnak örülök, mert még nem próbáltam. A szájfényt meg most fogom bevetni rossz idő ellen :)

      Törlés
  2. Fuu de sokat gondolkoztam rajta, hogy megrendeljem-e, de most már látom, hogy jól tettem, hogy nem rendeltem meg, mivel 2 termékem is van itthon belőle. (Hajelixír és Milani szájfény, amivel nem tudom mit kezdjek.) Egyébként az Orofluido hajelixírt biztosan imádni fogod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor biztos tetszeni fog ez a hajelixír, mert tényleg mindenkitől azt hallom hogy nagyon jó! :)

      Törlés
  3. Alapozó vagy Korrektor vagy milyen mintád neked nem volt? Lehet csak elkerülte a figyelmed (mert én találtam a magazinban ilyet is) A kapszulának én sem nagyon örültem, majd jővőre beszedem. az olajnál pedig mért öntögetős én ezt nem értem. A többi szuper kis termék. A táskának ha nagyobb füle lenne szerintem szuper lenne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz, hogy szóltál, szerintem még nem is lapoztam át alaposan a füzetet, megnézem. Én a tusfürdőnél örültem volna lepattintható kupaknak, de gondolom utazó méretűnél nem szoktak ilyet.

      Törlés
  4. Én is sokat gondolkodtam rajta, végül úgy döntöttem Joy-napozok helyette...és a bejegyzést nézve nem bánom...
    Nem vagyok szájfényes, a többi termékre szintén semmi szükségem nincs...bár már érik egy Milanis bevásárlás - túl sok ígéretes termék...

    Azért remélem neked hasznodra válnak majd mind. :)

    VálaszTörlés
  5. Hát igen, hogy hogy tudták így bepakolni... Ráadásul nekem még benne voltak az előfizetői ajándékok is, egy 15ml-es pici Clinique arckrém, meg 2db ugyanolyan Eucerin színezett CC-krém minta.
    A Bioderma tényleg csalódás, meg a táska se tetszik annyira, de amúgy ez egy egészen használható doboz lett. (Mondjuk hajolajból is ez már vagy a negyedik, amit kaptam tőlük, és még az eddigiek se fogytak el, de tényleg jó illata van.)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...