2016. július 6., szerda

Naturalium Fruit Pleasure Coconut tusfürdő



Abszolút odavagyok a kókuszos illatokért és mindig keresem a legjobbat. Most ismét találtam egyet ami tökéletes trópusi hangulata van. Fontosnak tartom hogy az ápoláson kívül a tusolás egy kellemes élményt nyújtson és ehhez elengedhetetlen egy mámorító illatú tusfürdő :)
A Naturalium kozmetikumok az Iparfuméria webáruház kínálatában érhetőek el. Egy spanyol márkáról van szó, ami 2016-ban az év terméke díjat is elnyerte a Product of the year versenyen ami kizárólag vevői szavazatok alapján működik. Sokféle finom gyümölcsillatú termékük van, érdemes átnézni a választékot. Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy tényleg az igazi gyümölcsre emlékeztessen a termék, ezért is használják a Body to Eat szlogent, mert annyira finom lesz tőle a bőr :) Én most Fruit Pleasure Coconut tusfürdőt választottam, de a málnás és mangós is tetszett.




Hát igen, ez az igazi, dús, buja kókuszillat - mindezt megkoronázza a tápláló és krémes hab. Szinte újjászületve lehet kilépni így a zuhany alól. A neve ellenére nem kizárólag natúr összetevőkből áll, de többnyire ártalmatlan hatóanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz parabéneket, mesterséges tartósítószert. Tökéletesen és alaposan tisztít, szépen hidratálja a bőrt és az illat is hosszan megmarad. E vitamin tartalmával extra ápolást nyújt a bőrnek.




Aki szereti a kókuszillatot az nem fog csalódni benne, frenetikus! Teljesen beborít és ellazít a finom kókuszillat fürdés közben és még jóval utána is :) Nálam nagy kedvenc lesz az biztos.




500 ml tusfürdőt kapunk a minőséghez képest korrekt áron - ami nagyon sokáig elég! 


2 megjegyzés:

  1. Nővérem valamiért nagyon utálja a kókusz illatot, de én imádom szinte bármilyen termékben, úgyhogy biztos kipróbálom majd:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is vannak kókuszellenes ismerőseim:) - de én imádom az édes ( de nem mű ) illatokat!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...