2016. szeptember 28., szerda

Osis+ Refresh Dust volumennövelő száraz sampon
Mostanában nagyon megkedveltem a Schwarzkopf Professional Osis+ hajformázó termékeit, azok közül is kiemelkedőnek tartom ezt a száraz sampont. Az Iparfüméria webáruházban ráadásul nagyon kedvező áron beszerezhető, legtöbbször onnan szoktam ilyesmit rendelni.
Több dolog miatt is nagy kedvencem lett:

1. Szuperhatékony
2. TÉNYLEG volumennövelő
3. Nincs kellemetlen "szárazsampon" illata
4. Könnyen eldolgozható
5. Jó ár/érték arány

A szárazsamponokkal általában az a bajom, hogy nem tetszik az illatuk, illetve hogy pár óráig megszüntetik a zsíros haj érzetet, de később ragacsosés/vagy összegubancolódott fürtökkel fizetek ezért.... Vagy rendesen frissítik a hajat, vagy szépen növelik a tömegét - a kettő együtt csak kevés terméknél működik. Főleg azért mert manapság sok volumennövelő porba hajlakkszerű anyagot is tesznek a megfelelő tartásért és attól meg mindenképp összetapadnak  a hajszálak egy idő után.

Ezért teljes megkönnyebbülés volt számomra az Osis+ Refresh Dust használata mert ez egyesíti magában a jó öreg brutál száraz sampon és a legjobb volumennövelő porok előnyeit. A szokásos módon kell használni, kb. 20 centiről a kezelendő területre fújni, majd várni egy kicsit és kézzel kicsit eloszlatni, végül kifésülni. Először szerintem ijesztő hogy mennyire fehér lesz a hajunk ( ez a régimódi rész ) viszont meglepően könnyen eloszlatható és semmi, de semmi nem marad a fehérségből. Az hogy mennyire frissíti a hajat elképesztő, még másnap is normál állagú lesz tőle. Sőt, megfigyeltem, hogy míg egyéb száraz samponoknál másnapra garantált a totálkóc és totálgubanc, ennél gyakorlatilag inkább Brigitte Bardot féle szexi textúrát kap a frizurám másnapra. Tehát a volumennövelő hatás is tartós és a frissítés is. Hát, nekem ez bőven elég, pont ilyesmit kerestem!A gazdaságos kiszerelés miatt nagyon sokáig elég, teljesen megéri az árát, nem kell belőle sok. Már egy jó ideje használom és még szinte tele van szerintem.


A következő fényképeken megpróbálom bemutatni a hatásmechanizmust ( képek készítési körülményei: még a reggeli kávé előtt, félig "mostébredtem" hajjal, összevissza fényviszonyok között, kómában )Jó alaposan fújkáltam itt szándékosan hogy lássátok milyen szépen eltűnik majd a fehérség. ( igen, kicsit homályos...:)


Ez még csak a kézzel eloszlatott verzió, már nyoma sincs a fehér részeknek


Ez pedig a kifésült változat,  (hátul  feltűnik a kócos oldal amihez még nem nyúltam- mert csak az egyik oldalon fújtam be.) Szerintem abszolút látszik hogy szinte megduplázza a haj tömegét és ráadásul puha és egységes a végeredmény. Semmi túl matt vagy sprőd textúra, semmi ragacsosság, csak frissnek tűnő haj, hozzáadott  volumennel :)

( a hajam színe azért tűnik mindegyik képen másnak mert összevissza forgolódtam a fényben az ablaknál és persze nem állványról, hanem kézzel ügyeskedve fotóztam :))

Biztosan fogok még más száraz sampont is kipróbálni, hogy mindegyikről beszámolhassak itt a blogon, de az eddig próbált termékek közül ezt tényleg kiemelkedően hatékonynak tartom és nagyon elégedett vagyok vele. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...