2017. január 9., hétfő

Gyorshír - Szabadfogas akció országszerte


Valószínűleg sokan kezdik az új évet a ruhatáruk válogatásával, így szeretném felhívni a figyelmet, hogy a feleslegessé vált, de még használható kabátokat, dzsekiket, melegebb holmikat országszerte el lehet helyezni az egyre gyarapodó szabad fogasokon. Az akció lényege, hogy fogasokat helyeznek el frekventáltabb helyeken ( de igazából bárhol jó ) és azokra bárki elhelyezhet adományozni kívánt kabátot, sálat, sapkát, kesztyűt, a rászorulók pedig elvehetik onnan. Hetekig iszonyú hideg lesz úgyhogy aki teheti segítsen. Ha tényleg legalább annyian visznek holmikat ezekre a helyekre ahányan megosztják és lájkolják Facebookon az csodálatos lesz!

Ha valaki saját maga is szeretne létrehozni egy ilyen gyűjtőpontot akkor egy fogas és egy felirat segítségével megteheti, ezt a feliratot egy kedves segíteni szándékozó osztotta meg és ajánlotta fel nyomtatásra:


Grafika: P. Petra, FacebookAz eseményhez a Facebookon is lehet csatlakozni és itt elérhető egy térképes adatbázis is a jelenleg megtalálható szabadfogasokról. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...