2017. október 12., csütörtök

Hamarosan! - Születésnapi L'Occitane Pixibox

Hihetetlen hogy már az 5. születésnapja közeleg a Pixiboxnak, mennyi szépséges dobozzal kényeztettek már azóta minket! Igazán különleges lesz az ünnepi kiadás is! A Pixi rajongók biztosan emlékeznek rá, hogy már korábban is volt egy L'Occitane doboz. Az az együttműködés egyébként nemzetközi szinten elsőként a Pixiboxszal valósult meg, tehát a világ összes szépségdoboza közül őket választották. Mivel eléggé sikeres lett ezért az 5. születésnap apropóján felmerült, hogy ismét valami hasonlóval lepjenek meg bennünket. A L'Occitane tevékenyen részt vett a kialakításban és remekül zajlott a közös munka.


A design ismét nagyon elegáns és nőies lett, Sápi Beáta illusztrátor munkája, szerintem sokan meg fogják majd tartani ezt a gyönyörű dobozkát.A doboz ára házhoz szállítással együtt 5.990 Ft lesz és az előzőhöz hasonlóan travel size termékek és luxus minták lesznek benne. Ha nem szeretnétek lemaradni róla, regisztráljatok az alábbi képre kattintva a Pixibox oldalán, hogy értesüljetek a rendelési időszak kezdetéről. Jövő héttől érkeznek majd a hírek a részletekkel. Most még csak annyit lehet tudni, hogy a dobozt a Terre de Lumiere parfüm hangulata fogja áthatni kívül és belül egyaránt :)
Persze ezen kívül érdemes a Pixibox Facebook oldalát is követni, mert például L'Occitane Terre de Lumiere parfümért lehet játszani!
Ha valaki esetleg minden elővigyázatosság ellenére lemarad erről a dobozról, akkor később a L'Occitane oldalán elérhető lesz majd egy kisebb doboz ugyanezzel a designnal kevesebb termékkel, viszont az ára is kevesebb lesz. Szóval azzal lehet majd vigasztalódni, vagy akár pluszban megszerezni :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...