2018. május 31., csütörtök

Delia Cosmetics - Kollagén szérum




Most egy nagyon kedvező árú kollagén szérumot szeretnék bemutatni nektek, arcra, nyakra és dekoltázsra használható, intenzíven hidratál és ránctalanít.

A kollagén kívülről és belülről egyaránt segít a bőr rugalmasságának megőrzésében, javítja a szerkezetét, puhít, feltölt. De a Delia kollagén szérum a kollagénen kívül tartalmaz hialuronsavat, szőlőmagolajat, és fucogel-t ami egy anionos poliszacharid nyugtató, hidratáló és anti-aging tulajdonságokkal.

A Delia szérumok egyébként nagy választékban és remek áron elérhetőek a Notino weboldalán.




A megtisztított arcra és nyakra kell felvinni 3-4 cseppet és bemasszírozni a bőrbe. Nagyon kellemes érzés már közben is, mert az állaga is nagyon szuper. Fehér, tejszerű, de krémes hatású. 

Hosszú távon elég hetente kétszer felvinni, de kúraszerűen is használható, egy hónapon keresztül minden este például.




Nem vártam rögtön wow-hatást ettől a szérumtól, de őszintén szólva azonnali bőrnyugtató és szépítő hatása van, talán a hialuronsav miatt is. Feltölti és szépen hidratálja az arcom. Hosszú távon már akár egy-egy összetevő is szépen segít a bőrápolásban, így együtt pedig egy nagyon hatékony kombót kapunk.



Tényleg azonnali látványos hatása van, főleg ha ráérősen bemasszírozzuk, szerintem ilyen áron egy remek kis pluszt vihetünk be vele a szépségápolási rutinunkba. Valószínűleg fel fogok tankolni ezekből a kis szérumokból, mert van még argán olajos, hilauronsavas, mandulasavas és C vitaminos is!


Mint említettem az állaga kicsit tejszerű, folyékony, de viszonylag sűrű, szinte már krémes. Pipettás adagolója van ami praktikusnak tűnt így elsőre, de nehezen vesz fel belőle elég mennyiséget és kicsöppenteni is nehéz. Tulajdonképpen ez az egyetlen hátrány amit említeni tudok, mert a hatása és az ára is lenyűgöző.

A Delia egyébként egy lengyel cég, 1998 óta működik és a világ rengeteg országába exportálja a kozmetikumait. Utánanéztem más oldalakon is és tényleg elég jó értékeléseket kapnak, ezért mertem én is megrendelni ezt a szérumot. Valamint ezúton csatlakozom a jó értékeléseket adók táborához is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...