2018. június 12., kedd

Brazil Keratin - S.O.S. szérum






Van egy olyan kattanásom, hogy ha nyáron meglátom valamin hogy Monoi de Tahiti vagy ilyesmi akkor nekem az kell :) Legyen az tusfürdő, sampon, vagy ebben az esetben egy jó kis multitasking hajápoló szérum.

Ilyenkor nyáron amúgy is a könnyedebb kozmetikumokat részesítem előnyben, bőrre, hajra és arcra is. Gyors és praktikus megoldás hajmosás utánra a Brazil Keratin S.O.S. regeneráló széruma.






Ez egy hidratáló és tápláló szérum amit többféle módon lehet használni. Felvihető hajmosás után a törölközőnedves hajra, de száraz hajon is használhatjuk frissítésre vagy hajvégápolónak is megfelel.


Igazi hajápolási nagyágyúkat tartalmaz a termék: hidrolizált selyem, panthenol, kókuszolaj, és gardénia virág kivonat. Persze van benne illatanyag is, és megmondom őszintén illatban kicsit extrémebb trópusi jellegre számítottam, de azért elég kellemes így is, egzotikus virágillat.


Nem tartalmaz szulfátokat, parabént, szilikont, alkoholt, ami azt hiszem elég remek!





Tökéletes hajkigubancoló segítség, anélkül hogy elnehezítené a frizurát. Mielőtt szárítani kezdeném a hajam, ebből spriccelek párat és eloszlatom, aztán jöhetnek a formázó termékek.


Igazából az összetevők miatt nyugodtan bemasszírozhatjuk a fejbőrbe is, hiszen a természetes kókuszolaj tartalom miatt erősítheti a hajnövekedést is. Sőt, akár pakolásként is felvihetjük, de akkor célszerű hajmosás előtt enyhén benedvesíteni a hajat és alaposan befújni majd ráérősen bemasszírozgatni, végül egy nem túl glamúros zuhanysapkát feltenni és úgy lazítani egy-két órát, majd lemosni.





Az állaga elég folyékony, könnyen felvihető, áttetsző. Így viszonylag könnyű az egész frizurán eloszlatni.


Praktikus, illatos, jó összetevők vannak benne! A hajamat jól formában tartja, csodát nem vettem észre, de a szükséges ápolást megkapom tőle, nem szárít, nem zsírosít, nem lapít le, tehát elmondhatom hogy nekem jól bevált a nyári hajápolási rutinban. Szeretem hogy sokféleképpen hazsnálható és mindig kéznél van, gyors és egyszerű a használata, ráadásul nem foglal sok helyet, így utazáshoz is megfelel.


A Brazil Keratin termékek a Notino webáruházban elérhetőek!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...