2018. június 22., péntek

NARÜKO hidratáló szérum rózsával és hialuronsavval



Nagyon nagy kedvencem lett mostanában a NARÜKO márka, amit a Szépségcenter webáruházból szoktam beszerezni. Fényvédőt, fátyolmaszkot, éjszakai maszkot és hámlasztót is próbáltam tőlük és egyszerűen minden működik, ez tényleg egy megbízható márka amire lehet támaszkodni a hétköznapi szépségápolási rutinban.

Most egy ideje a rózsás, hialuronsavas hidratáló szérumot tesztelem és szintén nagyon meg vagyok vele elégedve.



Főbb hatóanyagok:


Aquaxyl: hidratáló anti-aging formula
Phytoferulin: kínai aranyfonál kivonat, növeli a bőr védekező képességét és revitalizál
Sodium hyaluronate: a hialuronsav só formája, segít megőrizni a bőr víztartalmát és feszességét
Ceramide: szabályozza a vízvesztést, segíti a bőr regenerációját
Pentavitin: segít kiegyenlíteni a bőr vízháztartását





Gyönyörű és elegáns kozmetikum, bármelyik piperepolcon jól mutat, persze ez önmagában még nem lenne elég :)




Praktikus, pumpás kiszerelésű így könnyen adagolható. Az illata mesésen rózsás, mivel én gyakran használok rózsavizet, ezért számomra ez kellemes és megszokott, sőt, talán az egyik kedvenc illatom. 

Az állaga folyékonyabb, nagyon könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik. Egyáltalán nem hagy ragacsos utóérzetet. Azonnal enyhülést nyújt a száraz bőrnek és egész nap hidratál. Én tonizálás után és egyéb krém előtt használom, de szerintem nyárra akár önmagában is elég hidratálónak.

Ha van spéci, többlapos vattapamacsunk, akkor a szérummal átitatva akár maszkot is készíthetünk magunknak belőle.

Nagyon finoman nyugtatja a bőrt, a rengeteg hidratáló összetevőnek köszönhetően és egész napra szinte egy vízmegkötő védelmet biztosít. A kínai aranyfonál kivonatnak köszönhetően antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást is élvezhetünk. Az azonnali hatás, amitől egyből teltebbnek és simábbnak tűnik a bőr elsősorban az Aquaxylnak és hialuronsavnak tulajdonítható.

Összességében szerintem egy nagyon jó hatóanyagokkal megpakolt szérumot kapunk, ami nélkülözhetetlen kiegészítője lehet a bőrápolási rutinunknak.

Ahhoz hogy a bőrünk sokáig jó állapotban maradjon nem kell méregdrága luxuskrémeket és kezeléseket megfizetnünk, elég ha az alap dolgokra figyelünk: a pórusok tisztán tartása, megfelelő hidratálás és napvédelem. Ha van egy jó hámlasztónk, egy igazán működőképes hidratáló szérumunk és krémünk, plusz egy jól bevált napvédőnk amit nem felejtünk el használni, akkor már nagyon sokat megteszünk azért hogy fiatalon és rugalmasan tartsunk a bőrünket. Szerintem ezért is alap egy ehhez hasonló kozmetikum, lehetőleg minél tisztább és bizonyítottan hatékony összetevőkkel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...