2018. július 9., hétfő

Tömény egzotikum egy tégelyben - Magister Monoi de Tahiti testvaj



Amikor megérkezett a rendelésem a Magistertől, először arra gondoltam, ez a kis tégely került kétezer forintba?? Aztán kinyitottam és több dologra rájöttem:

 1. bármikor fizetnék egy tégely ilyen csodáért kétezer forintot 
2. ha nagyobb lenne akkor sokkal többe kerülne, amit még jobban megéreznék :) 
3. ha mesterséges tartósítószermentes kozmetikumot akarok, akkor el kell fogadni hogy kis mennyiséget használok el egyszerre és legfeljebb gyakrabban rendelek újra

 Akik már régebb óta olvassák a blogot, azok tudják hogy gyengéim az egzotikus illatok és ez most nagyon betalált nálam. Semmi mű trópusosság, semmi gagyi, ez igazi, kellemes, töményen egzotikus, andalító és elbűvölő illat. Ráadásul még egy darabig érezhető is marad, nem illan el rögtön.



Szóval ez a Magister Products Monoi de Tahiti testvaj illatra, állagra, hatásra és az összetevőket tekintve is csodálatos! Az állaga mennyeien krémes, mégis gyorsan beszívódik, nagyon kényeztető érzés a bőrnek. Tökéletesen ápol és hidratál, azonnal megszüntet minden szárazságot. Egész testen alkalmazható, nyakra, dekoltázsra, kézre, de megbirkózik a kiszáradt könyökkel, lábakkal is. Striákra, a bőr rugalmasítására is szuper, kismamák is használhatják. 





Elképesztően mély és izgalmas illatát a szűz kókuszolajban áztatott tiaré virágoknak köszönheti, a tápláló hatás a kókuszolajnak és shea vajnak köszönhető, a krémességért a stearinsav és az olívaolajból kivont emulgens felel, az E vitamin pedig antioxidánsként gondoskodik a bőrünkről.

Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik, SLS, PPG, parabén és mesterséges adalék mentes.



Selymes, puha, ápolt lesz a bőrünk tőle és egyáltalán nem hagy maga után ragacsos érzetet. Sok másik testvajat próbáltam már, de olyat ami ennyire könnyű és gyorsan beszívódik, még nem. Remek, hogy bár van benne shea vaj, nem tart örökké bemasszírozni mint a natúr shea vajat és mégis élvezhetjük ennek az összetevőnek az ápoló hatását.

Nem kell sok belőle, de azért persze hamar el fog fogyni, mert nem tudok nem sokat használni belőle, ebben az illatban akarok elmerülni egész nyáron, ha lehet! :) Egyébként tényleg tömény szóval ha lenne önuralmam, biztosan kitartana jó sokáig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...