2018. szeptember 11., kedd

Paddywax Hygge Vetiver és Cardamom illatgyertya


Bár még sok napfényes és meleg napra számíthatunk így szeptemberben, mégiscsak itt az ősz és ilyenkor nálam előkerülnek a finom, melegséget és meghittséget adó illatok. Sokféle illatgyertyát próbáltam már, de úgy tűnik a Paddywax egy komolyabb kategória, meg is lepődtem mennyire komplex, intenzív illatú és hogy már önmagában mennyire gyönyörű látványt nyújt. Ha meg van gyújtva akkor elvarázsol az illat, ha épp nem használom akkor ráteszem a fedelét és egy máris egy újabb lakberendezési dekor lesz belőle. Most nem is tudom mit várjak jobban, hogy minél tovább tartson, vagy hogy minél előbb elégessem és használhassam ezt a gyönyörű kerámia és fém tartót valami másra is :)

Szóval nem tudom mi lehet még ennyire hygge mint egy szemet-lelket-érzékeket gyönyörködtető Paddywax Hygge gyertya. A Notino webáruházban találtam rá, többféle gyönyörű kiszerelésben, van patikai üvegcsében, irizáló porcelánban és ilyen minimál, natúrabb stílusban is. Az illatok közül sem egyszerű választani, én szeretem a kardamomot, így ez a Vetiver és Cardamom verzió tetszett a legjobban. Persze ez a két összetevő némelyik férfiparfümben is megtalálható, így a férjemnek is azonnal megtetszett, percekig szagolgatta hogy ennek micsoda jó illata van! Ettől függetlenül senki ne számítson férfiparfüm illatra, maradjunk annyiban hogy ezek az összetevők férfi-kompatibilissé teszik ezt a gyertyát, azok a pasik is szeretni fogják, akik a vanília, kókusz, karamelltől kimenekülnek a világból :)



Az illata elsősorban fűszeres, meleg, igazi otthonos hangulatot varázsol. Olyan igazi kuckózós, nyugis, kényelmes érzetet kelt. A fejjegyekben kardamom, eukaliptusz és lime, a szívjegyekben szantálfa, patchouli és vetiver, az alapjegyekben pedig cédrus, vanília és guajakfa található. Ebből igazán a vetiver, cédrus, szantál és kardamom harmonikus keveredését érzem ki leginkább, tényleg csak egy leheletnyi vaníliával megtámogatva. Igazán érződik, hogy igazi odafigyeléssel, szívvel-lélekkel álmodták meg és készítették ezt az illatot.



A Paddywax gyertyák egyébként szójaviaszból készülnek, így nem károsak az egészségre, sokkal megnyugtatóbb ilyet használni mint a paraffinos verziókat. 

A Paddywax mottója:

Slow down. Light a candle. Set the tone.

Valóban igazi változást hozhat egy otthon hangulatába ha meggyújtunk egy ilyen pompás illatgyertyát. Jobb kedvre derít, elandalít, felfrissít.....egyszóval magasabb, kellemesebb rezgésszintre emel. 

A benne található illatanyagok ellazítanak és kitisztítják az elmét, segítenek ráhangolódni a pihenésre. Akár hétköznapokra akár ünnepi alkalmakra tökéletes választás. Őszintén szólva a tégelyek pedig a legszebbek amiket valaha láttam, ez a matt kerámia és rézszínű fedő egyszerűen gyönyörű, egyszerű de mutatós. Nem beszélve a gyógyszertári üvegcsés verziókról, amik szintén elég jól néznek ki.

Itt tudtok böngészni a kollekcióban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...