2019. március 1., péntek

Sachajuan Volume Powder





Mivel vékonyszálú és lelapuló hajam van én úgy általában volumennövelőkön élek, ha bármin meglátom, hogy adhat egy kis plusz volument, már felcsillan a szemem. Hát még akkor ha a Sachajuan egyik termékéről van szó, hiszem korábban a Volume Cream nagyon bejött.

Rengeteg mindent próbáltam már tényleg, és vannak nagyon pocsék dolgok ebben a kategóriában, de egészen biztos voltam benne hogy a Sachajuan Volume Powder nem fog csalódást okozni.





A Sachajuan márka az egyszerűséget célozta meg a hajápolásban és hajformázásban, csak a szükséges összetevőket használják és igyekeznek minden információt megadni róluk a weboldalukon. Minimalista design jellemzi a professzionális termékcsaládot, aminek világszerte számos híve van. Nem törekednek sekélyes hírverésre, remélik, hogy a készítményeik önmagukért beszélnek.

Our goal is to make hair look, feel and move like hair, but better.


A márkát két fodrász alapította, Sacha Mitic és Juan Rosenlind 2004-ben Stockholmban és a fejlesztés és a gyártás nagy része azóta is Svédországban történik. Egyrészt az inspirálta őket, hogy volt egy elképzelésük a szakmájukból adódóan, hogyan is kellene kinéznie az igazán jó hajnak, valamint hatott rájuk az is, hogy az egyre komplexebb piacon szinte el lehet veszni a termékek ezreiben. Ők szerettek volna valami egyszerűt, őszintét és hatékonyat, egy olyan márkát, aminek minden terméke jól működik és a vásárlók elégedettek lehetnek velük. Elsősorban szalonokat és stylistokat céloztak meg, de az olyan webáruházakban mint a Notino, több másik professzionális hajápolási márka mellett természetesen a Sachajuan is megtalálható.





A Sachajuan Volume Powder egy púder alapú spray ami volument és textúrát ad a hajnak. Száraz hatású, matt finisű. Elsősorban a hajtövekre célszerű fújni, kb. 10 centiről, majd eloszlatni. Arra is alkalmas, hogy két hajmosás között felfrissítse a hajat, de ennél sokkal többet tud. Kicsit olyan mint egy láthatatlan hajlakk és egy száraz sampon keveréke. Tényleg ad volument és tartást a frizurának. De ami engem lenyűgözött, az a textúra: matt, de mégis puha és selymes marad a haj, semennyire sem ragad és elképesztően jól formázható a kezünkkel vagy akár fésűvel is.

Tényleg egyszerűen jobb lesz a haj tőle, valahogy olyan könnyedén sikló, testesebb. Ráadásul egész jól lehet adagolni és nem nehezíti el a hajat. Nem zsírosít, nem szárít, nem irritálja a fejbőrt. Valahogy olyan laza és mégis profi finist ad, mint a modelleké a képeken, amiről azt gondolnám, nekem úgysem lehet olyan :)






Egyébként ez a spray rengeteg díjat nyert, mert tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket. Pontosan azt hozza amit ígér, volumen, textúra, frissesség!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...