2019. április 8., hétfő

APIVITA 3 in 1 tisztító tej kamillával és mézzel



Nem könnyű olyan sminklemosót találni ami a szememhez is elég gyengéd, de az APIVITA kínálatában szerencsére létezik ilyen. Szilikon, ásványi olaj és parabénmentes, 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

Az APIVITA egy görög márka és a Korres után ez is nagy kedvencemmé vált, elképesztően jó dolgokat lehet találni a kínálatában. A minőségi, természetes hatóanyagokat a görög vidék növényi kivonataival, értékes mézzel, propolisszal és organikus illóolajokkal kombinálják. Minden APIVITA kozmetikum igazi multitasker: hidratál, véd az ártalmas környezeti hatásoktól, segít megelőzni a bőr öregedését és a természetes esszenciális olajoknak köszönhetően hangulatjavítóként is működik.




A gyártó ígérete szerint az APIVITA tisztító tej gyengéden és hatékonyan távolítja el a sminket és szennyeződéseket, miközben ápolja, regenerálja a bőrt.
A 3 in 1 a tisztításra, tonizálásra és makeup eltávolításra utal. Bio oliva és mandulaolaj, méz, kamilla és propolisz van benne, víz helyett pedig sármányvirág infúzió az alap, ezt a növényt görög hegyi teaként is ismerik, legalább húszféle bioaktív hatóanyagot tartalmaz, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, sebgyógyító. 

A kellemes közérzetről használat közben levendula és természetes illatosítóként geránium és szegfű illóolaj gondoskodik.




Kezdjük a praktikummal, pumpás adagolója van ami eleve megkönnyíti a használatot, remek! Ráadásul csinos kis flakon, ami jól mutat a fürdőszobában.

Az illata olyan otthonos, nosztalgikus, krémes - nem érzek ki belőle külön semmilyen virágillatot, hanem így együtt egyszerűen kellemes és kész.

Az állaga kellően folyékony, tejszerű, nem annyira nehézkes és sűrű mint egyes tisztító tejeké.

Ó, egek, a használata! Konkrétan luxus érzetű a bőrömön, szememen, mindenhol. Nem bánt, nem irritál, nem szárít. Nagyon gyengéd, nagyon tápláló és mégis maradéktalanul eltávolítja a sminket. A szememnél talán kicsit alaposabban kell tisztogatnom, de cserébe nem okoz problémát és a végeredmény makulátlan. Legszívesebben el sem távolítanám, hanem fent hagynám mint krémet :))) Tényleg csodás!

Közben arra gondolok, hogy egy egyszerű sminkeltávolítót ennyire csodálatos összetevőkből készítettek el, ez olyan mintha egy szimpla üdítőbe aranyat tennének, de tényleg, hát zseniális! Mindenképpen megnöveli az elvárásaimat a többi APIVITA termékkel kapcsolatban is.

Gondosságot, a természet szeretetét és kiegyensúlyozott, harmonikus kozmetikumok létrehozása iránti vágyat érzek ennél a márkánál, nagyon elégedett vagyok!

Próbáljátok ki ti is az APIVITA termékeit, a Notino webáruházból megrendelhetitek, nagy választékban!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...