2019. július 6., szombat

Notino Summer Black Friday akció


Imádom, hogy a Notino webáruházban nyáron sem maradunk akciók nélkül, ismét Summer Black Friday akció indul náluk, július 8-tól július 14-ig!







50 márkára kaphatunk 20% kedvezményt a nyár kód használatával, szóval érdemes körülnézni!

leárazott és egyéb akciós termékekre nem vonatkozik


Válogattam néhányat az akciós márkák termékeiből, de a felsorolás nem teljes, rengeteg minden lesz amit olcsóbban megvásárolhatunk!






A Lancaster napozó termékeit például imádom, de nem olcsó, így szeretem kedvezményesen megvásárolni. Ez az egyedi csomagolású Sun Beauty French Riviera napozó krém nagyon jól jönne és mennyire szépen mutatna a strandtáskámban :)







Ezt a Lancaster Sun Sensitive krémes kompaktot viszont kénytelen leszek megvenni, mert már hónapok óta szemezek vele...20% engedménnyel már könnyebben az enyém lehet :) Tökéletes védelmet nyújt még a napérzékeny bőrnek is és a fényvédelem napközbeni megújítására is kitűnő! Remélem nem kapkodják el túl gyorsan.






Jajjjj, sajnos a kedvenc Paddywax gyertyáimra is vonatkozik az akció, legszívesebben felvásárolnám a készletet...:D De igyekszem majd beérni egy darabbal, például ezzel a Vetiver&Cardamom gyógyszertári üvegcsés példánnyal.




A Jean-Paul Gaultier Scandal a Paris illata nagyon érdekelne és ez az üvegcse szenzációs!



A Dermacol cseh márkától beszerezném ezt a mellápoló-feszesítő kémet






A Dermacol ecsetek is nagyon jónak tűnnek ár/érték arányban és egy kontúr+highlighter ecset régóta kellene







A Montale francia niche parfümök közül válogatva hamar meg lehet találni azt a bizonyos egyedi, senki másra nem jellemző aurát, főleg ha szeretjük a keleties, érzéki illatokat! A Honey Oud nagyon érdekel, levesz a lábamról minden aminek köze van a mézhez :)









A Filorga Time-Filler ránctalanító krém az egyik legjobb amivel valaha találkoztam, de úgy is fogalmazhatnék, hogy ez tényleg ér valamit, hiszen annyi "ránctalanító" krém van ami nem is működik, vagy olyan hatóanyagok vannak benne amiket saját magunk összeválogatva ugyanazt a hatást produkálhatjuk. De ez tényleg jól ki van találva, nem okoz csalódást. A Filorga márka szinte összes termékét kipróbálnám, de ha csak egyet lehet, akkor ezt venném, zseniális!





Ezt a Real Techniques utazó ecset szettet sem fogom kihagyni!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...