2019. június 29., szombat

I Love....The Good Stuff Banana tusfürdő





Szeretem azokat a kozmetikumokat amik már a megjelenésükkel felvidítanak, mint ahogy ez az I Love.... The Good Stuff banános tusfürdő. Nagyon mókás a banánszemű mosolygós figura, csupa vidámságot sugall. Abszolút gyengéim a trópusi illatok, főleg nyáron, szóval engem az ilyenek mindig elcsábítanak. A kiszerelésnek hála ez sokáig elég lesz, úgyhogy juhé, banánillatú zuhanyzások! :)




Az I love....termékeket láttam már pár helyen, de mostanában annyira menő dolgaik vannak, hogy egyre több mindent tudnék választani. Az illataikkal mindenki kedvenc emlékeit és élményeit szeretnék megidézni. Az értékeik között az alábbiakat sorolják fel:

Illat - az illat a márka szíve és lelke, a lényeg hogy egy kis boldogságot csempésszen a mindennapokba

Móka - "szeretjük amit csinálunk és ezt szeretnénk megosztani veled" ezért készítenek újabb és újabb kényeztető kozmetikumokat

Megújulás - folyamatosan valami újdonságon dolgoznak, hogy meglepjenek minket

Hitelesség - A termékek prémium minőségűek, javarészt Nagy-Britanniában készülnek





A cég egyébként 2009 óta létezik és elkötelezett emberek kis csoportja dolgozik náluk, lelkesen és a márka iránti szenvedéllyel, a honlapon azt írják: "nem vesszük túl komolyan magunkat és hiszünk abban, hogy a nevetés növeli a kreativitást" - így már értem a jópofa banánarcot is :D




A tusfürdő egyébként szappan- és parabénmentes, állatkísérlet mentes és természetes összetevőket is tartalmaz, mint például erdei szamóca, málna, tőzegáfonya, fekete ribiszke kivonat. Ezek a bogyós gyümölcsök hatékony antioxidánsok, gazdagok gamma és alfa linolénsavakban melyek segítenek a bőr védőrétegét helyreállítani és gyulladáscsökkentő hatásúak. Amúgy ezek az illatában nincsenek jelen, az teljesen banánra emlékeztet, a legjobb értelemben, viszont az mesterséges egyébként, de nagyon eltalálták.



Nem kell belőle sok, kellemesen habzik és pompás az illata.

Abszolút nem szárítja a bőrt és jól tisztít, biztosan érnek valamit azok a gyümölcsökből kinyert összetevők. Az illat túl sokáig nem marad meg, de nem is baj, én inkább csak a zuhanyzást dobnám fel vele. A fürdés tényleg egy élmény ezzel, ráadásul habfürdőnek is lehet használni és a hatalmas mennyiség miatt sokáig elég lesz.

A Notino webáruházban a banánoson kívül több ínycsiklandozó nyári illatban is megtaláljátok, például Mango&Papaya vagy Coconut Cream.

Július 8-tól Summer Black Friday akció lesz a Notinónál, érdemes ránézni majd, mert 20% kedvezménnyel vásárolhatunk!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...