2019. július 18., csütörtök

Revolution Skincare szérumok - Niacinamide 10%+Zinc 1% és Multi Peptide Serum





Tudtátok, hogy a Revolution Skincare a The Ordinary márkához hasonló szérumokat dobott piacra? Magas hatóanyag tartalommal, kedvező áron és ugyanúgy a főbb összetevőkről elnevezve. Elképesztő a választék, szinte minden megtalálható amire szükségünk lehet, sőt még olyan is amiről nem is tudtuk, hogy szükségünk van rá. Összetételben és árban nagyjából hasonló és szerencsére a Notino webáruházban kapható, így könnyedén szert tehetünk a kedvenceinkre.

Az én egyik szívem csücske a Naicinamide, így abból mindenképp kellett vennem, a másik választásom pedig a Multi Peptide Serum volt.

A Revolution Skincare egyébként a Makeup Revolution bőrápolási márkája, akik jó minőségű, de megfizethető sminktermékeket kínálnak. 






Szintén pipettás üvegcsékben vannak a szérumok, az elsődleges hatóanyag az elnevezésben feltüntetve, viszont kicsit színesebb, csajosabb a design, nem annyira gyógyszertári minimál mint a másik márkánál. Nekem például nagyon tetszik a kupakja, eszméletlen jól mutatnak így egymás mellett a fürdőszobapolcon :)





Szóval, az én nagy kedvencem a Niacinamide szérum, ami egyébként B3 vitamin és egy remek multitasker. Ez egy igazoltan hatásos összetevő, többféle módon támogatja a bőrt. Hidratál, segít halványítani a pigmentfoltokat, gyulladáscsökkentő, normalizálja a faggyútermelést. Ebben a szérumban cinkkel kombinálták, ami plusz antibakteriális hatást nyújt és rásegít a zsírosodás csökkentésére is. 

Egyébként 10% Niacinamide van benne ami tökéletes, ebben a koncentrációban nagyon hatékonyan műhödik, az 1% Zinc pedig remekül kiegészíti.

Elsősorban kombinált vagy zsíros/pattanásos bőrre ajánlom, egy igazi áldás, komolyan! Próbáljátok ki, nem fogjátok elhinni, mennyit javít a bőrképen és a hosszú távú hatásai is szenzációsak, rendszeresen alkalmazva valóban képes a pigmentfoltokat halványítani és bizonyítottan segít a bőr kollagéntermelésének serkentésében.

A textúrája folyékony, könnyen eloszlatható, színtelen, illatanyag mentes.

Ha rendszeresen használom, sokkal egyenletesebb a bőrképem és tényleg visszafogja a zsírosodást is, nálam a Nia tényleg alap, mindig kell, hogy legyen a polcomon.






A másik, amiben nagyon bízom, az a peptides szérum, mert szerintem a bőröregedés ellen remek kiegészítő.

A peptidek apró molekulák, amik alapvetően képesek bizonyos feladatok ellátására bírni a bőr fontos elemeit, a fehérjéket, mondhatni a sejtek közötti kommunikációért felelősek. A bőrbe jutva, a már jelen lévő hasonló peptideket utánozva segítenek "jelezni", például kollagéntermelésre ösztönözni. Ezek közül a szérum Matrixyl 3000-et és Matrixyl Synthe 6-ot tartalmaz.

Szintén hasznosak a botox utánzó peptidek, amik segítenek ellazítani a mimikai ráncokért felelős izmokat, ezek közül a Revolution Multi Peptide Serum a Syn-Ake-et tartalmazza, ami egy szintetikus neuropeptid, a kígyóméreg lazító hatását utánozva segít megelőzni a ráncokat.

Kevesebb peptided tartalmaz mint az Ordinary Buffet szérum, viszont ebben nincs ricinusolaj, amivel az a gond, hogy erősítheti az arcon található pihéket - így a kettő közül mindenképpen ezt választom.

A peptidek nem nyújtanak azonnali hatást, viszont hosszú távon kitűnő kiegészítői az anti-aging arzenálnak, megéri beruházni egy ilyen szérumra!

Szintén hamar beszívódik, szín és illatanyag mentes.





Én nagyon izgalmasnak találom ezt a bőrápolási vonalat és azt látom, hogy nagyon sokféle újdonsággal rukkoltak elő, például van náluk CBD olaj, a Niacinamide permet formában is megtalálható és nagyon izgamas arcmaszkok is vannak. Szerintem nemsokára újabb termékeket is bemutatok tőlük!



2 megjegyzés:

  1. Koszi a bejegyzest!
    TO-t hasznalok, viszont tenyleg elgondolkodtam rajta, hogyha elfogy akkor beszerzem oket. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Őszintén szólva van, ami teljesen ugyanolyan összetételű, tehát mindegy melyiket veszi az ember, a multipeptides szérum szerintem jobb is, a Nia szinte ugyanaz, a Lactic Acid is, sőt van AHA/BHA Peel is. De ami szuper, hogy olyasmik is vannak a kínálatban ami a TO-nál nincs, szóval mondhatjuk, hogy alaposan szétnéztek a piacon és beválogatták a sláger termékeket mindenhonnan :D

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...