2020. február 21., péntek

Lookfantastic Beauty Box - 2020. február



A februári Lookfantastic Beauty Box témája a szerelem, a Valentin-naphoz kapcsolódva, így több olyasmi is van benne amivel kicsit felturbózhatjuk a külsőnket egy különleges alkalomra. Tulajdonképpen izgalmasabb dobozt is el tudtam volna képzelni erre a hónapra, de hogy nagylelkű a tartalma az biztos, több teljes kiszerelésű termék is van benne és egészen hasznosak.





A februári Lookfantastic Beauty Box tartalma:

Espa Detoxifying Body Oil - 15 ml- utazó méret
Brushworks HD Wonder sminkszivacs - teljes méret
Illamasqua Antimatter rúzs - mini
Filorga Meso-Mask - 15 ml - utazó méret
Project Lip Mask - teljes kiszerelés
Naobay Gentle Face Toner - teljes kiszerelés





Espa Detoxifying Body Oil

Az Espa testápoló termékei zseniálisak, már többször is szerepelt ez a márka a Lookfantastic dobozban. Ez nem csupán egy szimpla szárazolaj, olyan összetevőket tartalmaz amik akár az izmokat is segítenek ellazítani edzés után és a bőrt is feszesítik, mint például ciprus és boróka illóolaj. Az illata friss, citrusos.




Brushworks HD Wonder sminkszivacs

Alapozóhoz és kontúrozáshoz is jól használható szivacs. Latexmentes, nedvesen és szárazon egyaránt használható. Kellemesen puha, egészen jónak tűnik.




Illamasqua Antimatter rúzs

Teljesen odavagyok az Illamasqua sminkekért, szóval ennek is nagyon örültem. Csinos, barnás-nude árnyalat, jól használható és a minősége csodás!




Filorga Meso Mask

Szenzációs, hogy éppen elfogyott ez a Filorga maszkom ami szintén egy LF dobozban jutott el hozzám és erre itt a következő! Egyrészt ez rávilágít arra, hogy időnként ismétlődnek termékek, másrészt viszont szuper hogy a bestsellerek gyakran belekerülnek. A Filorga márka az egyik kedvencem lett és a Lookfantasticnak köszönhetem, hogy megismerhettem. Ez a maszk is szuper, tényleg nagyon jót tesz a bőrnek!




Project Lip Mask

Hát, ajakmaszkot még sosem használtam :) Kifejezetten száraz, kicserepesedett ajkakra való, kollagénnel dúsítva. 15-20 percig kell fenn hagyni, majd a felesleget bemasszírozni. Mindenképpen kipróbálom majd.




Naobay Gentle Face Toner

A Naobay termékeknek már a csomagolása is lenyűgöz, az meg pláne megnyugtat, hogy természetes összetevőkből készülnek. Ez a tonik málna és körömvirág kivonattal kényezteti a bőrt, érdekesnek tűnik!

Szóval korrekt doboz volt ez, tényleg nagyvonalú tartalommal, de azért nem annyira izgalmas-romantikus mint amire számítottam. Egyértelműen az Illamasqua rúzs van az első helyen nálam, amit már többször ki is próbáltam és persze csodás! A Naobay tonik is izgat, Filorga mindig jöhet és az Espa olaj is jó dolog. Az ajakmaszk is sorra fog kerülni, mondjuk ez pont olyasmi amit magamnak nem vettem volna meg soha. Sminkszivacsból meg egy friss, tiszta darab mindig jól jön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...